Stress och framtidsångest

Är inte ens i närheten av så glad som jag ser ut att vara. Jag är en sådan hycklare.
 
Hej hopp. Jag lever fortfarande, om än dränkt i ångest. Jag låter så jävla dramatisk, jag vet, men jag är inne i en dålig period. Stört mycket i skolan (fick veta så sent som i dag att jag har prov på torsdag och fredag, grattis Ellen) och gör dåligt ifrån mig. Trots det prioriterar jag allt före skolan. Hela helgen har jag varit i Falun och volontärarbetat under världscupavslutningen.
 
Sedan är det ju den här framtidsångesten. Plugga vidare/jobba? Plugga till vad/jobba var? Jag vill en massa saker, jag vill ingenting alls. Om 85 dagar tar jag studenten, och ”det är ju bara lite kvar” är det sämsta du kan säga. Stressa mig inte ännu mer. Och alla som tycker att ”det är bara att vänja sig, såhär kommer det vara hela livet, om inte värre” kan väl bara vänligen sluta prata med mig. Vill lägga mig under en sten och sova tills jag hittat någon form av motivation igen.
 

13 kommentarer

Lägg till din →

Det är inte lätt att veta…
Jag vet fortfarande inte vad jag vill bl när jag är stor och är 30+ 😉

Åh vad kul att volontärarbeta under en världscuphelg! Jag är sugen på att vara volontär under VM i Falun, skulle vara hur kul som helst! 😀

Åh va gott med pucko, längesen man drack!
sv: Ja! 🙂 man blir lite fast. Har inte den 5e säsongen redan kommit ut i USA? 🙂

Åh va gott med pucko, längesen man drack!
sv: Ja! 🙂 man blir lite fast. Har inte den 5e säsongen redan kommit ut i USA? 🙂

sjukt jobbigt när man är inne i en sån period! o jag vet fortf inte vad jag "vill bli". det är skitsvårt!

Sv: Tack så mycket:) Och gud vilken fin balklänning! Tror du kommer bli superfin i den 🙂 KRAM

Usch det där jobbigt! Kämpa på tjejen! Bra att du prioriterar skolan först i alla fall 🙂

det är aldrig lätt att veta vad man vill bli när man blir "stor" oftast ändrar man sig hela tiden, men gör det du känner att det här vill jag verkligen göra i framtiden? Hoppas att du har haft en bra & trevlig Torsdag sweetie! 🙂

Lämna ett svar