Kallt ute, varmt inne

Mina fina blå igår.
 
Igår var en bra dag för en spontan utgång. Jönköping verkade helt sakna varmvatten, men en kalldusch var kanske det jag behövde för att vakna till. Tre overallklädda töser knackade snart på min dörr och i ett par timmar satt vi runt mitt lilla tv-bord och pimplade vin, skrattade, sjöng med till musiken och smidde planer för framtiden. Resten av kvällen spenderades dansandes med andra studenter i färgglada brallor. En så himla, himla fin och peppig stund.
 
I morse var vi nästan lika sega som vi var taggade igår. Jag drog med mig mitt hemsläp och mötte upp de andra två för att käka pizza innan föreläsningen. Nu har jag skjutit upp städningen av lägenheten länge nog. Det är dags att samla ihop tomma flaskor och göra golvet fritt från grus. Belöningen efteråt blir att möta upp gänget igen för ett nytt litet äventyr. Vi fyller varje ledig lucka med gemensamma aktiviteter, och det är fint. Vi tar hand om varandra.

6 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar