Dansa fastän hjärtat brister

En snart tre år gammal bild på mina körflickor. Dock fattas Caroline på bilden.
 
Ännu en vecka har kommit till sitt slut. Proven är avklarade, och trots att det fortfarande är otroligt mycket som ska göras i skolan så känns det som att jag börjar ha lite större kontroll över det. Dessutom har mina underbara vänner gett en massa energi under veckan. Bästa, finaste. ♥
 
I torsdags fick jag håret klippt och färgat av Nadja. Så nöjd! På kvällen åkte jag till Erika som bjöd mig, Caroline, Medelin, Julia och Rene på fika och välbehövlig pratstund. I helgen har jag mest tagit det lugnt faktiskt. Gått med hunden, plockat blommor med Agnes och ätit alldeles för många saffransvåfflor.
 

17 kommentarer

Lägg till din →

Härlig bild och skönt du börjar känna ha kontroll över livet igen 🙂

Ja, vi städa rätt mkt förra helgen med, men med en katt hemma får man städa ofta, och idag moppa jag även golven 🙂

Precis, det var påfrestande och se den, jag blunda flera gånger för det var så hemskt och se. Speciellt den scenen när han slår henne 🙁

Det här var bättre Ellen, keep up those uppdateringarna! 😉
Tack för energi-kicken i torsdags, så kul att få träffa er allihop! <3

Lämna ett svar