Tre dagar i huvudstaden

1: Fika i väntan på våra Oslobor. 2: Jag och Manja redo för The 1975.
3: Fyra av fem poppisar mötte… 4: …min syster på Chokladfabriken.
 
Nu är jag hemma igen efter ett par fina dagar i vår huvudstad. Jag och Elin åkte dit tidigt i torsdags och mötte upp Josefin och Manja som kom från Oslo. Framåt kvällen väntade en efterlängtad spelning med The 1975 på Debaser Medis. Det var väldigt bra och jag sitter redan och återupplever konserten genom mina vänners videos från kvällen. Dessutom kan jag och Josefin nu bocka av punkten ”Få George Daniels trumpinne i huvudet” från våra bucket lists. En sådan där grej som vi inte ens visste fanns där. I övrigt har vi under våra tre dagar (lite omedvetet) förföljt PH-deltagare, fikat, gått på bio och travat runt på stan. I går innan vi skiljdes åt, och våra vänner åter drog till Norge, mötte vi upp min syster för en fika på Chokladfabriken. Väldigt mysigt, hade inte träffat henne sedan jag var uppe på praktik i Stockholm i början av året. Sammanfattningsvis har vi haft ett par väldigt, väldigt bra dagar.
 
I dag är min enda plan att så snart jag är klar med detta bädda ner mig i sängen eller soffan. Jag var lite förkyld redan när jag åkte hemifrån i torsdags, men under de här dagarna har det bara blivit värre. I dag kan jag knappt röra mig utan att hosta ut samtliga organ ur kroppen. Oh well.
 

15 kommentarer

Lägg till din →

Låter som tre superbra dagar! Krya på dig nu då… ^^

sv;
Jaaaa, håller verkligen med där! Kul att få berätta vad som är bra med det man gör. Du, tack själv <3

Hej! Jag tänkte bara berätta att vi har startat en bloppis där alla pengar vi får in går till bröstcancerfonden. Shoppa med gott samvete skulle man kunna säga! Kika gärna in, vi säljer hollister, klackskor, levis shorts osv, allt under 100lappen! Hoppas du inte tycker att denna kommentar var irriterande. Kram

Hej! Jag tänkte bara berätta att vi har startat en bloppis där alla pengar vi får in går till bröstcancerfonden. Shoppa med gott samvete skulle man kunna säga! Kika gärna in, vi säljer hollister, klackskor, levis shorts osv, allt under 100lappen! Hoppas du inte tycker att denna kommentar var irriterande. Kram

Lämna ett svar