Sex gamla selfies

 
Hej från sjukstugan! Har lite för mycket fritid för tillfället vilket lätt resulterar i att jag spenderar mycket tid på att kika igenom gamla bilder. Hittade mammas på min externa hårddisk vilket var väldigt intressant eftersom jag själv plötsligt var med på en massa kort. Bland mina egna bilder är det ju mestadels bilder på andra eftersom jag, obviously, står bakom kameran. Tänkte göra lite återblickar framöver och visa er några ögonblick upplevda genom en annan kameralins.
 
I vissa av mina egna mappar finns dock en hel del bilder på mig. Som exempelvis när man hittar den med bilder från min gamla mobil. Sjukt många sefies! Ni ser sex utav dem här ovan. De är omkring tre år gamla tror jag. Är jag mig lik? De skillnaderna jag ser är att mitt hår var längre och ljusare, jag använde eyeliner och var ett par kilon lättare. Er dagliga Ellendos, varsågoda!
 

12 kommentarer

Lägg till din →

Åh, vad jobbigt att vara sjuk då 🙁 krya!
– Jared Leto, Jennifer Connelly och flera 🙂 den var ganska äcklig till och från, men väldigt äkta och jag skulle rekommendera den 😉

Vi skall bara göra vid vårt sovrum och kontoret innan vi flyttar in, i sovrummet kommer vi ha vita väggar med en fondvägg och likadant på kontoret. Vardagrsummet skall vi med fixa till, i och med vi smäller uppe vägg där 🙂

Lämna ett svar