Året som gick: Juni 2015

 
Den första veckan i juni spenderades i Wien tillsammans med mina bästa vänner. Vi levde livets liv. Solen gassade och vi travade runt överallt i jakt på nya äventyr. När vi kom hem blev jag deppig för att vardagen kändes så jävla tråkig i jämförelse, men jag ryckte snart upp mig igen. Jobbade, hängde med vänner och familj, såg tusen filmer, scrollade kilometer på Tumblr. Jag saknade mina vänner varje minut jag var ifrån dem. Och så blev jag dunderförkyld, som alltid på sommaren.
 
Tror juni var månaden då jag blev kär på nytt i mina vänner. Fast det är liksom en ständig förälskelse. Dessutom hade jag en sjukt stabil relation till mig själv. Såhär skrev jag efter veckan i Wien: Elin, Manja och Josefin. Fan, ni vet ju. Den här veckan kommer alltid vara så speciell. Som ett enda stort internskämt, fast finare. Jag älskar er 15 taxiturer till VIP och tillbaka igen. ♥
 
Livet känns enkelt på ett sätt som jag inte kan minnas att det någonsin gjort tidigare.

14 kommentarer

Lägg till din →

Känner alltid sådan där deppighet när jag varit utomlands och haft en helt underbara vecka. Vardagen blir liksom bara sjukt trist en tid framåt då. Fast jag brukar bara nära till gråt på bussen till flyget.

Wow, bra jobbar av er att samla 7000!

Roligt att vara i Wien med vänner, där har jag faktiskt aldrig varit. Men det låter jätte mysigt! 😀 vad jobbar du med förresten?

Sv; ja, denna doftar ljuvligt. Ja, deras produkter är hur underbara men rätt dyra 😛

Lämna ett svar