Året som gick: Maj 2015

 
Skulle någon månad detta år kunna klå maj? Jag hade svårt att föreställa mig det i slutet av månaden. Jag var så löjligt tillfreds med livet de där veckorna. Håret färgades rosa, jag åkte till Liseberg med Angelica, besökte högskolan jag skulle börja på ett par månader senare, sjöng på bröllop med min syster och umgicks otroligt mycket med alla mina fabulösa vänner. Någon gång skrev jag om ett mentalt slagsmål med mig själv, och hur orimligt det känns att jag tvingas leva resten av livet i mitt eget skinn. Något ner, otroligt mycket upp. En helt fantastisk månad.
 
 
Mitt i allt är livet så jävla fint ändå. Så jävla, jävla fint.

8 kommentarer

Lägg till din →

Ja maj är en fantastisk månad 😉 hihi. Skönt att läsa att den var bra mot dig 🙂 SV: gullig du är! du är toppen. Hoppas dagen varit fin. Kram till dig!

Åh, låter verkligen som en helt underbar månad! <3

Svar: Det är typ ofta exakt så det är för mig. Om jag väl känner att jag egentligen skulle vilja gråta så går det ofta inte. Det är som att jag liksom stänger av. :/

Lämna ett svar