Jag kommer hem igen till jul

Note to self: Sluta fota genom Snap-kameran.
 
De senaste dagarna har jag kramat mina vänner hejdå. Vi har skrattat och lunchat och druckit vin tillsammans. Det har packats väskor och bokats buss- och tågbiljetter till Sveriges alla städer. Jag har känt mig sentimental och blivit tröstad med att vi ju faktiskt kommer tillbaka om ett par veckor. Kommer sakna min Jönkan-familj och vardagen här.
 
Jag drar hem till skogen imorgon eftermiddag. Knäppt att själv ha blivit en sån där som kommer hem igen till jul. Men det känns bra, som att det är så det ska vara. Det ska bli fint att träffa familjen och alla vänner som spridit ut sig i olika studentstäder och länder. I övrigt har jag den senaste tiden funnit stort nöje i att diska och tvätta. Det är liksom så himla rogivande. Generellt känns livet ganska bra nu. Som om kropp och knopp ställt in sig på någon slags julefrid.

6 kommentarer

Lägg till din →

Det gläder mig alltid att läsa dina inlägg (även om jag ofta läser flertalet i sträck vid oregelbundna tider). Tack för att du delar med dig.

Jag har också åkt hem över jul och nyår. Det känns fantastiskt! Dock känner jag mig tom på ord. Tur att du skriver och kan inspirera mig. 🙂 <3

(Sent) Svar: Tack för dina ord. De uppskattas!

Kram

Lämna ett svar