Året som gick: Juli 2015

 
I juli kom värmen till vårt avlånga land. Jag bilsemestrade med päronen i Skåne, åt orimliga mängder vattenmelon, svettades på restauranger, minifestivalade med fabulösa människor, blev bästis med främlingar och satt i gräset och diskuterade livet med en kär vän. Någonstans i mitten av månaden fick jag ge upp mot kroppen och ligga sjukskriven på soffan i en vecka. Läste böcker och såg fyra filmer om dagen. Väl på benen igen blev det ett par tunga arbetspass och en lägenhetsvisning. Och så blev jag ju vegetarian!
 
Får jag inte konstant bekräftelse på att jag är viktig och omtyckt så blir jag ett vilset vrak och det är en så jävla vidrig egenskap.

10 kommentarer

Lägg till din →

Kan du inte göra ett inlägg om varför du valde att bli veg och hur det gick för dig i början osv? 🙂 Hade varit intressant att läsa!

Hej! Jag har en helt nystartad blogg och kör igång den med en drös tävlingar under resterande december. Dagens tävling har en vinst med ett sminkkit värt 550kr. Hoppas du vill vara med! (stor chans att vinna när inte så många vet om den hehe)

Lämna ett svar