Året som gick: Augusti 2015

 
Augusti kom och maj fick konkurrens om titeln årets bästa månad. Jäklar vilken månad det var, augusti. Jag hängde med mina kollegor, dansade i färgbomber (nåja), upplevde Kalmar by night med en nyfunnen vän, spelade minigolf, låg på en soffa med huvudet tätt emot en bästis och skrattade okontrollerat, åt frukost på en solig balkong, kramades med Thomas Stenström, jobbade sista dagen på Coop och hade nattligt tårtkalas med två favoriter. Det var stadsfest, födelsedagar och 100% livsglädje. I mitten av månaden drog jag till Jönköping och där kickade insparken igång. 10 dagar av lekar, uppdrag, dans, häng, utekvällar, stekande sol, festival, regn, färgglada ovvar, galna händelser och framför allt otroligt många fantastiska nya människor. Tack Jönkan för att du visade dig från din bästa sida och fick mig att känna mig så hemma redan från start.
 
Är så genuint lycklig just nu.
 
 
PS: Ni var ett par stycken som ville ha ett inlägg om hur och varför jag blev vegetarian.
Fixar det snarast! Något speciellt ni vill ha svar på?

6 kommentarer

Lägg till din →

Härligt med en sådan månad! Min augusti månad var också grymt bra med resa till Göteborg och sedan resa med familjen till Åland för en hel dag. Sedan hände andra roliga saker i augusti som var grymt bra! 😀

Sv; oj, ja, då är det dags nu haha! 🙂

Jaså okej. Vad roligt att jobba där 😀

Klart att augusti är en av de bästa månaderna, är ju min månad då jag fyller. Nej, men låter faktiskt som att du verkligen hade ett grymt augusti.

Att skratta okontrollerat är ju bara bland det bästa som finns. 🙂

Jag är lite nyfiken på om du saknar att äta kött ibland åtminstone till viss del?

Lämna ett svar