Att kika i bloggarkivet

Två bilder från 2011. Eller 2012, kanske?
 
Vad gör man när man är hemma och är sjuk? Jo, man kikar igenom sin gamla blogg. Har jag några läsare kvar som kommer ihåg ttypisktellen? Bloggen finns kvar, men den är låst och finns bara till för att jag själv ska kunna gå tillbaka och titta. Hur som helst, jag har ett arkiv där som sträcker sig från sommaren 2009 till december 2012. Så fruktansvärt glad att jag har bloggat så troget genom åren. För min egen skull, liksom.
 
Jag är inne i en sådan där period då jag funderar lite extra mycket över livet, vilket min mamma påpekade häromdagen. Jag har nämnt det här också. Vill bara göra det klart att jag inte lägger någon värdering i det, min hjärna tänker mer hälsosamma tankar än någonsin. Nu hoppar jag hej vilt här (bryter mot alla blogg- och skrivregler, oops), jag får skylla på att det är ganska sent när jag skriver detta. Det jag egentligen ville komma fram till var att jag har haft väldigt roligt när jag skummat igenom min gamla blogg. Återupplevt så många minnen och hittat bilder som jag hade glömt. Märkt hur mitt hår gång på gång gått från blont till brunt, blont till brunt. Insett att jag var i sjuk bloggform år 2012. På topp verkligen. Jag skrev sjukt underhållande. Tror jag blivit tråkigare med åren, haha. Nåja, jag kommer troligen bjuda er på ett par återblickar framöver.
 
Jag planerar ofta mina inlägg ganska väl och har en ungefärlig mall jag håller mig till. Jisses, så skönt det var att bara skriva detta helt fritt och spontant. Det blev ju på tok för långt, så om någon orkar läsa allt får ni en applåd. Oh well. Slutar nu. Skål för livet, typ. För gamla bloggarkiv, för framtidsdrömmar och för en måndagkväll på soffan i rummet jag tycker så mycket om.

22 kommentarer

Lägg till din →

Det är himla mysigt med bloggarkiv 😀

Sv: Det var sååå fantastiskt!
Himla ledsen att jag kommer missa massor med tävlingar pga jobb nu:(
Kan man ta ledigt för VM haha?

Åh det är så kul att gå tillbaka i gamla arkiv och kika igenom gamla bloggar som man haft genom åren! Har själv en gammal blogg som jag går in på ibland bara för att kolla läget liksom haha! Det är kul att ha dem kvar och minnas tillbaka till hur man hade det för flera år sen liksom 🙂

Frågan är ju om bloggen alltid kommer att finnas kvar? Alltså om man inte raderar den utan låter den få finnas kvar. Undrar om den försvinner av sig själv till slut då haha? 😀

Hoppas du mår bra idag min vän och att du får en fin tisdag! Stor kram <3

Kul att kolla igenom gammal blogg ju, brukar jag med göra ibland, så kul att se hur mycket man förändrats i mognad och utseende 🙂

Det brukar jag också göra. Titta igenom min blogg då jag är sjuk, helt uttråkad eller då jag saknar antingen min brorsdotter eller då killen åkt iväg och läser om roliga dagar ^^,

Sv; American Sniper var en väldigt bra film! Slutade lite tråkigt, men den är ju baserad på en sann historia och Chris Kyle blev verkligen hyllad! 🙂

Fanns otroligt många sjöstjärnor & sjöborrar där uppe. Sjöstjärnorna såg vi i många olika storlekar & sjöborrarna såg vi både med & utan taggar då fåglar tydligen fångar dem & äter upp dem.

Okok, åker ni bil eller flyger ni? Om ni åter igenom en ort som heter Töcksfors (E18) så är du inte långt från där jag är uppväxt 😀

krya på dig!
älskar också att jag har bloggat så länge som jag gjort, och det är såå kul att kolla tillbaka 😀

Sv: Gud vad roligt! 🙂

Jag har haft många olika bloggar (så startade långt innan 2007) men denna har jag haft sedan Mars 2007 så jag sätter startdatumet för bloggande när denna föddes och jag är glad över att jag faktiskt skrev ner allt som hände då. Det har jag nytta av nu – man hittar minnesanteckningar, man får reda på datum osv.
Så jag förstår dig!

Svar: Eller hur! Man blir glad när man får nåt man vill ha =)

Det är så kul att ha sin gamla blogg kvar för att kolla igenom själv. Har kvar min från metrobloggen som jag kikar igenom ibland, började med den 2008 eller 2009. Så kul att minnas 🙂

Åh vad roligt att titta tillbaka 🙂 Har själv bloggat sedan 2008 men tagit bort inlägg med åren.
Och det där med att det var roligt att skriva fritt och spontant – do it 🙂

Lämna ett svar