Sjukstuga och tankeverkstad

 
Den här veckan har jag verkligen levt i min egen bubbla. Varit svår att nå. Funderat mycket. Försökt sortera tankarna kring vad som är viktigt, vad som verkligen betyder något och vem jag vill vara. Jag är ännu mer självcentrerad än jag brukar vara, men samtidigt så måste jag vara det just nu. Relationen till mig själv är den viktigaste.
 
Annars då? Jag bryr mig fortfarande lite för mycket om sådant jag borde låta bli. I övrigt har veckan bjudit på fina inslag så som en promenad med min Angelica och ett spontant telefonsamtal med min syster. Sådana där småsaker som gör mig glad. Tyvärr har jag åkt på en rejäl förkylning, så hela gårdagen på jobbet gick ut på att intensivt tänka ”Nys inte på kunderna, nys inte på kunderna”. Kvällen spenderades med Elin och Matilda. Skulle egentligen ha jobbat helgen, men bytte bort den. Tur var väl det, för jag vaknade klockan sju i morse efter en mardröm med värre halsont än någonsin. Kroppen mår inte alls bra för tillfället, men med lite vila och förhoppningsvis framgångsrika dagar i skidspåret ska det nog bli bra. 

29 kommentarer

Lägg till din →

Känner så väl igen mig i att tänka för mycket och reflektera över saker och ting. Vem man är och vem man vill vara osv. Det är bra att kunna tänka framåt men när det går till en viss gräns är det bara jobbigt men för mycket tankar.

Jobbigt att du dragit på dig en förkylning också. Hoppas du kryar på dig fort <3

Krya på dig 🙂

Sv: Det tycker jag verkligen du ska göra, är så kul att läsa 🙂 Tycker det är roligt att så många spridit den vidare 🙂

sv: Ja visst är dom!! Älskar fixade naglar, kan ju vara bland det bästa.

Måste bara säga att du är superfin och du har såå fina ögonbryn! Ha en jättebra helg, kramis

brukar hända mig också, jag brukar väldigt ofta över tänka en situation och då kan jag liksom gå i flera timmar och verkligen tänka mer och mer noggrannare för varje tanke… väldigt frustrerande

krya på dig tjejen!

sv; haha, ja det var verkligen ett bra avslut på min 25 års fest kan jag ju säga. bästa födelsedagsfirandet ever. haha! hade inte alls så bra födelsedag i år xD

Hoppas förkylningen har blivit bättre & inte sämre!
Ibland behöver man nog stanna upp och ta reda på vad som är viktigt för en! 🙂

Lämna ett svar