Året som gick: September 2015

 
September var en månad fylld av frågetecken. Jag fick nycklarna till min älskade lägenhet och fann trygghet i min boendesituation. Allt annat var liksom flytande. Min berg- och dalbanehöst började. För hur hanterar man högskolelivet, vilken plats är min, vad är viktigt, hur tar man sig an kurslitteraturen, vilka ska man umgås med och vad betyder egentligen detta? Jag gjorde många roliga saker också – sprang Color Run, hade filmkvällar med en vän från insparkslaget, fikade och drack vin med klasskompisar, fixade i lägenheten, bakade kladdkakor mitt i natten och lärde känna nya människor. En månad som kan sammanfattas som utvecklande, ängslig, bubblande och sökande.
 
Genomskåda mig inte.

7 kommentarer

Lägg till din →

Å det är så mycket ibland, och ofta kommer allt samtidigt också 🙁 Men du verkar ha tagit dig igenom det bra 🙂 Kram och ha en fin julafton!

Lämna ett svar