Året som gick: Februari 2015

 
I februari hängde jag mycket med Angelica. Vi gick promenader, fotade i snön och firade hennes födelsedag med mat och bowling. Bloggen fick en ny design och på jobbet hyllade jag mina kollegor (främst för att de ringde fram till mig i kassan och berättade hur det gick i skid-VM) och lyckades tappa tre glasburkar i golvet under en och samma dag. Månaden sjöngs senare ut tillsammans med Thomas Stenström. Den positiva energin från januari höll i sig, och de små svackorna kunde jag acceptera. Jag funderade mycket, och det där funderandet tog tid. ”Jag bryr mig fortfarande lite för mycket om sådant jag borde låta bli” skrev jag på bloggen. 
 
De sista raderna på bloggen i februari löd sådär: ”Med fokus på rätt saker och rätt personer blir vardagen ganska så fin trots alls. Ibland måste jag krampaktigt leda tankarna i rätt riktning, ”Rätt fokus, Ellen, rätt fokus”, för att inte tappa bort mig alldeles. Men det är värt det. Älskar när man bara slås av vilka fantastiska människor man har omkring sig och känner att detta är allt som betyder något.”
 
”Fatta att man måste stå ut med sig själv hela livet.
Helvete, liksom”.

2 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar