Årsresumé 2013

 
JANUARI – Året började ganska anonymt för min del. Jag slutade sjunga i kören efter elva trogna år, låste min gamla blogg och gjorde inte mycket alls förutom att jag gick i skolan och promenerade i skogen.
 
 
 
 
FEBRUARI – Saknade att skriva av mig och skapade en ny blogg. Jag var stressad och skoltrött, men blev glad när mina följare på Längd LIVE (@langdlive på Twitter) fick veta att det var en helt vanlig 17-årig tjej som låg bakom kontot och tyckte att jag gjorde ett bra jobb. Detta resulterade i en del intervjuer i TV, radio och tidningar.
 
 
 
 
MARS – Det var mycket i skolan och bloggen blev lite lidande. Sände radio i skolan, vilket var väldigt kul. Mot slutet av månaden firade jag påsk med familjen och började med balsammetoden.
 
 
 
APRIL – Den här månaden började med en väldigt fin vårdag med Malin och Medelin. Vi åt en fantastisk brunch, fotade och lapade sol från en brygga. Senare döptes Vincent och jag blev gudmor. Innan månaden tog slut kapade jag håret, gjorde en liten road trip med Angelica och hade en spakväll med mina forna körmedlemmar.
 
 
 
 
MAJ – Drog till Stockholm med skolan där vi bland annat besökte SVT och Tekniska museet. Några dagar efter åkte jag och mamma upp till huvudstaden igen för att spendera en helg hos storasyster Linn. Vi besökte ABBA-museet, Spritmuseum och såg musikalen Jesus Christ Superstar och hade en fantastisk helg. I övrigt var det mycket jobb i skolan. Jag skaffade Tumblr och deltog tillsammans med mina vänner i Margaretaloppet.
 
 
 
 
JUNI – Blev äntligen klar med alla skoluppgifter och firade med att åka till Göteborg för fina dagar med Elin och Angelica. Innan jag fick sommarlov hann jag även med en mysig dag med Angelica i Växjö. I samband med lovet skrev jag in mig på körskolan, spenderade en dag på Astrid Lindgrens värld och åkte på vad jag då beskrev i bloggen som ”en dryg förkylning”…
 
 
 
JULI – Detta var månaden då jag blev One Direction-frälst och mest var sjuk hela tiden. Jag spenderade mycket tid på vårdcentralen där jag mer eller mindre blev tömd på blod innan jag i slutet av månaden hamnade på barnakuten och fick veta att det var borrelia jag haft hela sommaren. Trots att jag mest låg i min säng och mådde dåligt hann jag med en Håkan-konsert och lite annat kul.
 
 
 
AUGUSTI – Spenderade ett par dagar i Malmö med mina föräldrar, och lagom till min 18-årsdag började jag känna mig som en människa igen efter min sjukdomsdrabbade sommar. Jag började mitt sista år på gymnasiet och beställde min studentmössa.
 
 
 
SEPTEMBER – Hade skolångest och gjorde en liten utflykt med mamma, Elin och hennes mamma. Månaden bjöd även på shopping och bio, men framför allt började jag, Elin, Manja, Lina och Josefin umgås väldigt mycket. Flertalet sleepovers resulterade bland annat i spännande skördefest och en galen morgon då vi fick tag på biljetter till One Direction nästa sommar.
 
 
 
 
OKTOBER – Bortsett från att det var mycket i skolan var oktober en väldigt bra månad. Jag skaffade både jobb och körkort, hängde mycket med familjen, spenderade mer tid med Elin, Manja, Lina och Josefin, fick höstlov, åkte på spontanbio med Angelica och besökte Astrid Lindgrens värld. Jag var allmänt nöjd med livet, helt enkelt.
 
 
 
 
NOVEMBER – Efter en fin vardagslyxkväll hos Lina blev jag vrålkär i Little Mix. Med samma gäng spenderade jag senare en fin spelkväll hos Elin. Detta var även månaden då världscupen började igen, jag färgade håret brunt och firade 1D Day på bästa sätt hos Josefin med mina favorittjejer.
 
 
 
 
DECEMBER – Jag hade tur i tävlingar och vann både ett grymt hudvårdskit och en landslagsmössa. Hade en mysig kväll hos Lina med mina favoriter, julstökade, umgicks med min fina Angelica, firade jul med familjen och njöt av att vara ledig. Nu återstår det bara att fira in det nya året.
 
 
Sammanfattningsvis har 2013 varit ett väldigt bra år. Som alltid finns det saker som varit sämre också, men de grejerna är inte värda att ta upp eller lägga energi på. Höjdpunkterna det här året har varit att jag fått jobb och körkort, samt alla äventyr och fina dagar med Angelica och med Elin, Manja, Lina och Josefin. Ni är bäst. ♥
 

12 kommentarer

Lägg till din →

Låter som att du har haft ett bra år, minus borrelia då, läskig sjukdom det där.. :/
Hoppas att du haft en fin början på det nya året! 🙂

Lämna ett svar