Början av december

Såhär såg jag ut månadens första dag.
 
Den första veckan i december har kommit till sitt slut. Jäklar i min lilla låda vad den har varit intensiv. På ett bra sätt. Jag kom tillbaka till Jönkan i måndags och har sedan dess haft fullt upp med kursstart och diverse äventyr med mina vänner. Faktiskt så har det varit mest fokus på det sistnämna. Vi har skrattat åt dryga föreläsare, varit too cool for school, festat, pratat om livet, sett musikal, lyssnat på livemusik och viftat med glow sticks, planerat framtida upptåg, tittat på Idolfinalen, spelat in podd och sushidejtat. Regnet har piskat nästan oavbrutet. Idag har jag andats i min ensamhet. Välbehövligt. Både hjärna och mun går i ett these days. Har ordet injicerat i blodet. Jag börjar dock få ordning på det här med att avsluta och påbörja. Det känns bra. Motiverande.
 
På tal om podd – ett nytt avsnitt finns att lyssna på nu. Vi snackar om soulmates, Tinder, monogami, otrohet, övningspojkvänner, manipulation och att göra slut. Typ. Inte fullt så djupt som det låter.

15 kommentarer

Lägg till din →

Tycker det går så himla fort! Det är ungefär 3 veckor kvar till jul men dom veckorna kommer typ kännas som bara 1 en vecka.. Galet!

Lämna ett svar