Det ljuva livet

Dagens Instabilder.
 
Hej vänner! Jag vet inte var jag slutade sist, och knappt vad jag gjort sedan dess heller. Dagarna flyter lite in i varandra, och de går så försvinnande fort. Men jag lever life, alltså. Spelar beerpong, bläddrar omotiverat i kurslitteraturen, röjer diskberg, ser på film, skrattar åt mina vänners upptåg i Australien, cyklar med fruktan för mitt liv, hänger med mina fabulösa kursare, hetsskriver hemtentor och dansar långt in på småtimmarna. Bland annat. Det är ett jäkla virrvarr av ångest, lycka, kärlek och förvirring. Precis som det ska vara.
 
Psst! Igår firade jag två år med mitt körkort. Teori: Det är svårare att cykla än att köra bil.
Psst igen! Jag, Zarah och Linnéa har en podd. I första avsnittet pratar vi om första intryck, svett och annat trams. Lyssna här!

10 kommentarer

Lägg till din →

Vad roligt med en egen podd. Jag skulle behöva skaffa en, få prata ut haha! ^^,
Låter som om du lever ditt liv, precis som man ska göra haha 🙂

Sv; kul att du gillade mina svar 😀

Två fina bilder som vittnar om en mysig tillvaro.
Det gläder mig att läsa att du har det bra. Det du skriver låter så härligt, trots att det egentligen bara är en annan typ av vardag (än den jag upplever) som beskrivs.

Tack för att du uppdaterar din blogg. Dina ord inspirerar mig alltid till att själv skriva några rader. <3

Svar: När glassuget sätter in är Piggelin bättre än ingen glass alls (bortsett från Päronsplitt som är något av det mindre omtyckta i mitt liv).

Kramar

Lämna ett svar