Mina sekunder hör inte ihop med era

Fredagens pizzahäng innan Björnstammen och en väldigt allvarsam selfie med nytt hår.
 
Det är onsdag kväll och jag undrar vad som hände. Helgen var nyss, men känns samtidigt så oerhört långt bort. De senaste dagarna går inte att förklara. Intrycken är för många. Tiden rusar som vanligt, men jag tror min egen har stannat upp för ett tag. Mina sekunder hör inte ihop med era, de tickar inte förbi i samma tempo. Jag har burat in mig i glas. Sånt som måste putsas. Jag letar tillbaka, vet att jag snart är där, vill inte att ni springer ifrån mig. Är det okej att gå till sängs strax efter sju?
 
Psst, nära och kära. Jag mår bra, livet flyter på som vanligt, men jag behöver tid att rensa tankarna. Inga konstigheter.

15 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar