Vad som rör sig i huvudet

 
Min kamerarulle består av endast screenshots på recept och de kommande veckornas arbetstider. Jag insåg det när jag letade efter en bild till detta inlägg, att inte en enda stund har förevigats denna sommar. Det tomma gapet gör mig lite ledsen. Saker som sällan gör sig påminda i någon form är lättare att glömma bort. Å andra sidan stirrar jag mest i en kassaapparat, och den bilden är kanske inte den viktigaste att spara på.
 
I början av sommaren var jag high on life. Sedan någonstans i juli vände det, och jag fick motvilligt erkänna att jag kanske inte mår så bra trots allt och att jag inte kunde avgöra när det började gå neråt igen. Men så kom jag nyligen på mig själv med att vara på en stabil nivå igen, efter både fysisk smärta och känslomässig oreda. Mitt mående är liksom varken särskilt upp eller ner, livet varken glittrar eller skaver – det bara är. Neutralt. Och en gråskala kan nog vara bra för en person som annars lever i bara svart eller vitt.
 
Här är några saker jag tänkt på den senaste tiden:
  • Jag lever aldrig som jag lär. Hit vill jag, så nu går jag den motsatta vägen. 
  • Många beter sig verkligen som svin mot servicepersonal. Note to alla: Servicepersonal hjälper dig med diverse grejer, men är inte personer att kasta dina inre aggressioner på. Slänger snart mackorna i ansiktet på er.
  • Så knäppt hur man träffar personer och bara delar lite liv, och sedan alltid är en liten liten bit av den andra.
  • Mitt tankesätt skiljer sig mer och mer från mina vänners.
  • En till liten man som känner sig kränkt av att bli generaliserad och jag skriker rakt ut. Så jävla pinsamt vilken bristfällig analys många vuxna människor har. Jag kräks på er.
  • Livet går fan ganska bra ändå.

15 kommentarer

Lägg till din →

Tro nog också att det kan vara bra att livet bara är neutralt ibland. Även om det är helt underbart när man är high on life.
Kan tänka mig att du får mycket skit som servitris, utan befogenhet dessutom. Vissa människor borde gå och prata med någon istället för att slänga skit på servicepersonal.

Åh det kan vara så skönt att få vara lite neutral ibland! Och det är så fint att en kan bära med sig möten med andra människor hela livet. SÅ fint!

Vi behöver nog neutrala perioder i livet ibland!:) har jobbat i butik tidigare och kan verkligen relatera till att man ibland vill kasta nåt i huvudet på en kund!:P

Neutrala perioder behöver man nog ibland…. Livet känns just nu upp och ner för mig då jag förlorade min morfar för 3 veckor sedan. Kram

Känner igen mig så mycket i det där med svineriet mot servicepersonal, den här sommaren har varit så hemskt i mitt jobb för allt skit och alla aggressioner man bara ska stå och ta emot jämt och ständigt!

Som vanligt så är det mycket tankar och reflekioner hos dig… lite upp och ner, men tycker ändå du tycks trivas rätt bra med livet just nu? 🙂

SV: Duatte, det har jag verkligen hafy! En helt underbar sommar har det varit!!!

Du är typ en sån person som jag skulle vilja dricka vin med och prata i timmar! Typ get in real deep när det kommer till tankar av alla dess slag.

Jag har också jobbat i service, och vissa människor är verkligen idioter. Vet inte hur mycket skit jag har fått tagit av diverse människor för saker som jag inte har någon kontroll över.. Och har alltid gjort det med ett leende på läpparna! Sjukt ju.

Lämna ett svar