Önska en rubrik

Här får ni en bild på mig så ni inte glömmer hur jag ser ut eller så.
 
Guys! Ni briljanta personer. Hej! Jag har egentligen tusen inläggsidéer på lager, men inget känns liksom rätt. Det finns så mycket jag vill få fram men det går bara inte. Dessutom är jag galet sällskapssjuk these days och tänker att det kan vara trevligt att hänga lite (well…) med er. Därför tänkte jag be om er support, i ett klassiskt ”Önska en rubrik”-inlägg!
 
Precis som det låter får ni lämna en kommentar med ett eller tjugo förslag på inlägg ni vill att jag ska skriva. Det kan vara precis vad som helst, men jag tar för givet att ni känner mig i alla fall lite grann vid det här laget och kanske inte föreslår att jag ska visa upp vad jag har i handväskan. Eller så gör ni det och då får ni en bild på mitt busskort och min Karlsson på taket-nyckelknippa. Ja, ni fattar. 
 
Utmana mig gärna en smula. 

22 kommentarer

Lägg till din →

Vad fin du är! Oj vilken svår uppgift…. Jag har faktiskt ingen aning. Vilka maträtter som är dina absoluta favoriter? Kram

– Filmerna, böckerna och musiken som format dig mest som människa
– Beskriv i extrem detalj biblioteket du brukade besöka som barn (om du brukade besöka ett visst bibliotek, givetvis)
– Din värsta veckodag- varför?
– Saker du vill ha gjort men inte faktiskt VILL göra
– Vem var du på mellanstadiet?
– Sedan är jag alltid ett stort fan av att veta favoriter av allt- böcker, filmer, podcast, bloggar, musik- allt!

Åh detta var svårt faktiskt, även om det inte borde vara det då jag följt din blogg så pass många år nu.

Men kanske – Den ultimata utekvällen – Låtarna som betytt/betyder mest i ditt liv

Åh, jag tycker också att det här är rätt svårt! Men hade varit kul med intervjuer med människor runt omkring dig, och på så sätt få reda på lite mer om dig liksom..

Åh är alltid så himla svårt att komma på saker till detta. Men "feminism", "bästa resan" och "5 favortilåtar(typ inte atm utan låtar du gillat under en lång period)"

Jag tycker att du kan ägna ett inlägg åt kommande fråga 😀

"Om du fick ställa en fråga och var garanterad det rätta svaret, vilken fråga skulle du ställa?"

Det finns inget rätt eller fel svar på denna – skulle bara vara sjukt kul att se vad du tänker 😀

Åh va svårt!! Jag önskar mig en lista på dina skämmigaste låtar, filmer och serier! Älskar att veta sånt om folk. Du behöver ju såklart inte skämmas för dem på riktigt.

Lämna ett svar