Min önskelista till jul

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel, Guldfynd, Åhléns, Cervera och Nordic Nest.

Om en månad är det julafton! Får man ha en önskelista när man är 27 år gammal? Jag har nämligen det. Önskelistan lever som en anteckning i min mobiltelefon året om. Varje gång jag kommer på något jag vill ha skriver jag in det i önskelistan. Om någon liksom skulle undra någon gång vad jag suktar efter…

Helt ärligt är önskelistan avsevärt längre än det här inlägget, men jag vill ju gärna verka någorlunda chill. Du får se några exempel helt enkelt. Off we go!

Skönhet

Clinique Moisture Surge ansiktskräm

Sedan min bebis kom har min hudvård blivit lidande. Jag har fått torrfläckar i hela ansiktet? Därför önskar jag mig min favoritkräm till ansiktet, nämligen Clinique Moisture Surge Intense (reklamlänk). Jag fick den i julklapp av min mamma för några år sedan och det var en ljuvlig upplevelse att smörja in sitt vintertrötta ansikte med den varje dag.

Vitamin C-serum

På samma torra hud-tema… Mina serum är slut. Det positiva är att då får man testa en ny produkt! Just nu är jag sugen på Vitamin C Glow Revealing Serum från The Body Shop. Glow är ett ord som talar starkt till mig.

Örhängen

Jag bär helst guldiga smycken och saknar två enkla guldfärgade små kulor till öronen (reklamlänk). Faktum är att jag i princip aldrig byter från min standarduppsättning som består av en tunn guldring, bling i mitten och en liten kula högst upp. Problemet är bara att jag fått göra en nödlösning med silverfärgad kula hittills. Och så kan vi ju inte ha det.

Till hemmet

Fina ljus

Det bränns många ljus här hemma. Alltså många. Fylla på lagret av vita kronljus får jag väl göra själv, men jag är så sugen på färgade och snurrade ljus. Typ den fina rosaröda mixen från Hay (reklamlänk) eller liknande elfenbensvita ljus från Lagerhaus. Eller den ljuvliga kombon av färgerna peach, caramel och mint (reklamlänk), också från Hay, som på pricken matchar färgerna i vårt vardagsrum.

Krukor med fat

Mina växter växer på ett hysteriskt sätt. Nästan samtliga behöver planteras om i större krukor (á säg ish 20 cm +) men jag har slut på sådana. Krukor bör ha hål i botten och stå på ett fat. Jag tycker mycket om de svarta krukorna från Hay (reklamlänk).

Dyna till kökssoffan

Vår kökssoffa har varit naken sedan jag målade om den förra sommaren. Det kan ju vara trevligt både för min sambo (som ofta har soffplatsen) och våra gäster att sitta på något mjukt istället för direkt på sofflocket. Dynan behöver måttbeställas men jag har liksom inte orkat, så det vore väl toppen om någon annan gjorde det åt mig.

Bubblare på önskelistan: Kaffe. Mitt absolut mysigaste varje föräldraledig dag är att hypa kaffestunden. Snälla fyll mitt kaffeförråd, liksom. Favoritkaffet i vårt hushåll är Arvid Nordquists Wanyama.

9 kommentarer

Lägg till din →

Vilken härligt inspirerande önskelista. Tack för att du delar med dig.

Svar: Stort tack för din kommentar. När du nämner det minns jag väl att du brukar åka till Stockholm minst en gång per år tillsammans med delar av din familj. Tiderna förändras när man blir förälder samtidigt som vissa delar av tillvaron förstärks eller bibehålls med mycket värme. Som att vissa traditioner blir alltmer viktiga parallellt med att andra byts ut.
Fortsätt mysa i adventstid!

Kram

Lämna ett svar