En söndag på sängen

 
Vecka 41 har kommit till sitt slut. Jag sitter i skräddarställning på sängen med en ljusslinga som enda ljuskälla. Kent sjunger för mig. Förra helgen innebar känslomässig kaos, denna vecka har varit mer stabil. Jag har varit glad och fokuserat på rätt saker igen. Fikat med vänner, gått på föreläsningar, simmat, läst till alldeles för sent på natten, lagat grym sojafärssås och anförtrott mig med hela mitt liv till någon. Veckan har lämnat spår i form av ännu en förkylning (nummer 73 för i år skulle jag tro), nysattacker som ger näsblod, en fot som inte riktigt går att stödja på och selfies från ett badrum som vi inte minns att vi tagit.
 
Listan över saker som ska göras är lång, så lång. Men ikväll tänker jag sitta här på sängen. Jag ska skriva ner mina egna ord och lyssna på andras tills dess att batteriet i datorn tar slut och det är dags att vila huvudet mot kudden.

6 kommentarer

Lägg till din →

Förutom den hemska förkylningen låter det som en underbar vecka. Tycker om avslutet med lite ljus och lyssnade på Kent också. Saknar mina sådana stunder.

Jag kan inte annat än att älska detta inlägg.

Svar: Ellen, du ska ha stort tack för att du berömmer mitt skrivande. Det betyder mycket.

Kram

Lämna ett svar