Höstlistan

Vad är det bästa med hösten?
Att det, åtminstone i början, är precis lagom att bära en långärmad tröja, skinnjacka och halsduk utomhus. Att solens strålar ibland letar sig in mellan trädens färgsprakande grenar och gör löven sådär filmiskt vackra. Att sitta invirad i filtar i soffan med en vän och snacka skit med värmeljus som enda ljuskälla och att luften ute är sådär härligt frisk att andas in.
 
Vad kommer du äta i höst?
Böngrytor av alla dess slag, samt avokado och alldeles för mycket fröknäcke. Råkar bli en hel del sushi också.
 
Vad kommer du dricka i höst?
Te, vatten, vin, kaffe och Varma koppen.
 
Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?
Förmodligen mina långärmade polotröjor. Så pass bra skit.
 
Vad gör du om dagarna egentligen?
Lyssnar på föreläsningar, klättrar i mitt fönster, tackar ja till alldeles för många evenemang, stirrar på min kurslitteratur i hopp om att den ska läsa sig själv, ligger på sängen och funderar, berättar för mycket för någon jag knappt känner, spenderar en massa tid med Zarah. Och för det mesta diskar jag. Typ hela tiden faktiskt.
 
Hösten 2011.
 
Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?
Funderade verkligen skitmycket och var ganska deppig. Tog en fin spontantur till mina vänner som då precis hade flyttat till Oslo.
 
Vad läser du?
Jag borde läsa kurslitteratur (bland annat om journalistikforskning samt makt och medier) och Män som hatar kvinnor, men jag läser typ bara Jodels och Floras blogg.
 
Vad tittar du på?
Ingenting! Har inte tid för Idol! Fatta sjukt.
 
Vad var bäst med sommaren?
Wow! Allt. Eller nej. Men typ att jag levde. För det gjorde jag faktiskt.
Wien med poppisarna, att jobba med mitt crew, utgångar och andra äventyr.
 
Vad har du för höstplaner?
Få godkänt på mina skoluppgifter, börja podda, vina med Moa och Linnéa, simma med Zarah och hitta rutiner.

17 kommentarer

Lägg till din →

Åååå, hösten! Saknar den något enormt nu när jag befinner mig på andra sidan jordklotet med 40 graders värme och sol (fast jag ska ju inte klaga). Lycka till med pluggandet, fina du!

Härlig höstlista och känner igen det där studentlivet. Kan sakna det ibland. Låter inte alls fel det där med att vina. Åh roligt att du ska börja padda, jag har precis börjat lyssna på podd, haha.

Åh, nu fick jag flashbacks från när jag brukade dricka Varma Koppen förut. Brukade ofta ha det hemma på hösten/vintern för några år sen, men sen tröttnade jag. Vet inte riktigt vad som hände. :3

Lämna ett svar