10 frågor och 10 svar

Nu har jag stulit igen! Denna gång en lista jag hittade hos fina Wilma.

Som barn, vad ville du bli?

Först och främst ville jag bli artist. Jag älskade Melodifestivalen och drömde om att få bli typ Jill Johnsson eller att få vara del av Sarek. Jag skrev en egen låt till Lilla Melodifestivalen en gång (och var förälskad i typ alla små killar som uppträdde där, särskilt han Felix som sjöng något om att få bli älskad för den han är, GULLE). Låten jag skrev berättade en påhittad historia om hur min bästis sedan flera år… dog… och hur ledsen jag var. Munter unge man var? :-)) Kommer fortfarande ihåg hela texten och melodin.

Gillar du ditt namn?

Ja! Jag skrev faktiskt ett blogginlägg en gång om hur mycket jag älskar mitt namn.

Hur lång är du?

167 cm.

Två exceptionellt märkliga bilder på yours truly.

Vad sparar du pengar till?

Livet generellt. Jag har alltid varit en sån himla spara. En inkommen peng som inte måste spenderas ska sparas, har jag alltid tänkt. Har såklart inte sparat alla pengar jag inte varit tvungen att spendera, men du förstår grundtanken.

Har främst sparat för att kunna köpa ett boende. Och det har jag ju gjort nu. Tjoho! Nu sparar jag till pension och till allt liv innan dess. Har inga specifika kortsiktiga sparplaner för resor eller så.

Vad är ditt guilty pleasure?

Kan verkligen inte komma på något?? Har glömt vad jag borde känna är lite guilty.

På Tinder, vad swipar du alltid höger på?

Nu använder jag ju inte Tinder längre, men när jag gjorde det svepte jag höger ganska friskt. Ibland för ett fint leende, ibland för en rolig textrad, ibland för bra musiksmak, ibland för en snygg skjorta. Jag svepte på killar och de är ju generellt så himla dåliga på både snygga bilder och slagkraftiga texter i sina biografier. Man kunde ju inte ha så höga krav liksom.

Kaffe, te? Te, kaffe?

Båda! Te på morgon och kväll, kaffe under dagen.

Varför tror du att folk läser din blogg?

Några stycken för att de känner mig (tror dock de flesta slutat och tror att jag inte bloggar längre, alternativt bara tröttnade på att läsa om mitt liv i tid och otid). Förut skrev jag ganska personligt om när jag mådde dåligt psykiskt vilket jag tror många kunde känna för eller känna igen sig i. I övrigt är det svårt att veta. Berätta gärna varför du läser!

Har du stökigt eller organiserat omkring dig?

Just nu stökigt pga flytt, men annars organiserat. Hatar stök, det gör mig så stressad.

Bryr du dig om recensioner?

Ja! Dåliga recensioner på en restaurang blir inget besök, lågt betyg på IMDB blir troligen ingen filmtitt etc.

13 kommentarer

Lägg till din →

Läser pga du skriver både roligt och intressant om livets små och stora grejer :’) Och så har du ju blivit lite av en internetvän så det är liksom fint att få se vad du har för dig, både här och på insta!!

Älskar listor!!❤️ Så himla fint ändå att du inte har något guilty pleasure. Läser av samma anledning som Kayla <3

Ibland är det skönt att slippa tänka på sin egen tillvaro, då är det skönt att läsa bloggar tycker jag. Kommer inte riktigt ihåg hur jag hittade din, tror det var att jag letade inspiration till hur jag ville designa min egen blogg, men sedan fastnade jag för något du skrev och så hamnade du i min bokmärkesmapp över läsvärda bloggar 🙂

oavsett vad du skriver om så älskar jag ditt språk. fastän man inte träffats så känns du som en vän på sättet du skriver på. öppet, ärligt, välkomnande, stundtals humoristiskt. jag blir alltid pepp när jag ser att jag har olästa inlägg. och precis som kayla skriver, så ser jag dig som en internetvän och då är det fint att veta vad som händer i ditt liv!!

*sparar och läser igen en tjurig dag*. Vad GLAD jag blir hallå, tack snälla för detta fina. <3

Jag läser för att jag tycker om hur du skriver, och berättar om det lilla och stora och allt däremellan. Det är dessutom så roligt att läsa någon som läser en själv. Det blir som om man har någon slags relation till varandra då, om du förstår hur jag menar?

Förstår 100 och håller med. Du vet att jag vråldiggar det du skriver också. Tack snälla. <3

Kul att ta del av dina svar!

Främst läser jag din blogg för att jag gillar sättet du skriver på och uppskattar att läsa det du skriver om. 🙂

Svar: Tack för din kommentar. <3

Kram

Lämna ett svar