Tre saker x 6

Tre saker jag skjutit upp

 • Köpa garderob till hallen. Sedan vi flyttade in i juli har folk fått slänga sina jackor över flyttkartonger och små bord, för jag har vägrat skruva upp en hatthylla som jag ändå inte vill ha. Vi ska ha garderob över hela väggen i hallen, det är ju bara så himla tråkigt att köpa garderob och bygga in den. Snark. Aja, one day.
 • Göra fotobok för 2021. Har ju snart bara gått ett halvår… 🙂
 • Klippa mig. Insåg häromdagen att mitt hår är jätterisigt och fick panik för att alla frisörtider är uppbokade. Får kanske be Måns gå över håret med kökssaxen. Det skulle inte vara första gången.

Tre saker jag längtar efter

 • Göra i ordning hemma. Förutom garderoben i hallen ska vi fortsätta måla, möblera om, BONA OM.
 • Fem veckors semester i sommar!
 • Hösten!

Tre saker jag har lagt märke till

 • Gift vid första ögonkastet är OTROLIG tv.
 • En av mina hörntänder har gått av lite. Den är alldeles vass. Tror det beror på att jag pressar tänder så mycket när jag sover.
 • Man måste inte så himla mycket egentligen.

Tre saker som gör mig glad

 • Träffa kollegor på kontoret. Har tyckt det varit ganska trist att gå dit efter två pandemiår av hemmajobb, men nu är det liksom lite bubbligt att få prata med dem på fikarasterna några dagar i veckan. Vår i luften kanske.
 • Mitt lokala kafé har börjat göra egen gelato. Några av smakerna är pistage och hasselnöt HALLÅ måste springa och köpa dirr.
 • Tvätta ansiktet och hudvårda ordentligt om morgnarna. Ahh vad härligt.
Kvinna med solglasögon äter glass med sked.

Tre saker jag vill rekommendera

 • Gör mycket mindre! Gör typ ingenting!
 • Köp och sälj-sidan Tise. Jag har rensat min garderob och börjat sälja kläder där. Redan sålt en del. Supersmidigt och kul. Det ser ut som Instagram. Spana gärna in mitt konto där: https://tise.com/ellenrebecka
 • Melodikrysset i P4 om lördagmorgnarna. Sådant långsamt helgmys!

Tre saker jag vill göra snart

 • Äta asmycket rolig mat och titta på Eurovision med Måns! Han vet inte om att detta kommer hända, och han är ganska långt från ett Eurovision-fan, men han får ställa upp.
 • Baka något. Ser så många dregelvänliga recept på Instagram hela tiden och det var så länge sedan jag bakade.
 • Ta fram min yogamatta och börja ta hand om stackars kroppen igen.

Lista från Flora Wiström.

5 kommentarer

Lägg till din →

Jag älskar verkligen att du rekommenderar att vi ska göra mycket mindre. Jag minns ju att vi diskuterade det lite inför 2022. Tid som äts upp av saker och sedan har man ingen tid åt ingenting. Och definitivt inte åt att bygga garderober!

Härligt att få läsa dig igen 😀

Förstår med garderoben i hallen. Vi är lite likadana och är man inte helt nöjd över sin lösning, så kan det gott och väl vänta än att sätta upp saker man inte vill ha. Vad mysigt att ha en lördagsaktivitet varje lördag, något jag gärna skulle vilja ha. Och roligt med Eurovision 😍

Lämna ett svar