Tre månader i snabbrepris

Får man ens ha en blogg när man skriver såhär sällan? Har faktiskt lite glömt de senaste månaderna att jag ens har en blogg. Mitt konto på Bloglovin strulade så jag kom inte åt att läsa andras bloggar, och då glömde jag såklart min egen också. Lätt hänt. Tur att fakturan för webbhotell kom och påminde mig.

Hej!

Så… vad har hänt de senaste månaderna? Jag minns knappt, så detta blir lucköppning både för mig och för er.

Ida och Julia kom på besök en helg i februari och det var så himla kul och mysigt. Vi åt tacos, spelade padel, gjorde mindfulnessövningar i skogen med Måns mamma, såg Mello och åt godis. Så glad för de där två Eskilstunagnällisarna. <3

Måns och jag tog allvarligt på 15-fikat och åt semlor eller frukt för att orka de sista jobbtimmarna.

Vi missade ju att fira nyår i december, för då låg vi sjuka i covid. Och missar man nyår får man helt enkelt fira i februari istället. Måns och jag åkte tilll Lisa och Martin, lagade libanesisk mat och spelade spel.

I mars kom min syster Linn med tillhörande hund och hälsade på. Vi promenerade på Dumme Mosse, lagade mat, tittade på film, åt tryffelpizza på Stuk och pratade ikapp lite.

I övrigt har vi gått på teater, hängt med Lisa och Martin, ätit frukost med Adisa och Rasmus, fått tredje dosen vaccin mot covid, haft besök av Linnéa, firat påsk med min familj, hälsat på Måns mormor och morfar, ätit glass och tagit det vackert.

Nähe, nu när jag lämnat denna redogörelse tänker jag att jag förhoppningsvis ska bli lite mer konsekvent med uppdateringarna här. Ok?

Hoppas ni mår bra!

9 kommentarer

Lägg till din →

Vad fint att höra, har saknat dig och din blogg också <3

mitt bloglovin konto har också strulat massvis på senaste, och jag drömde häromnatten att jag loggade in och möttes av en stor banner som sa att de skulle lägga ned…

måste också säga att ditt hår ser sjukt bra ut just nu!!! på bilden med dig och Måns jämte auberginerna. Kul att ha dig tillbaka. <3

Men gud TACK, tror aldrig jag varit fin i håret innan <3

Välkommen tillbaka! 🙂
Apropå din fråga på min blogg om hur man kan hitta tillbaka till skrivandet, så brukar jag försöka inspireras av olika teman i det jag läser eller ser (film/tv-serie) och kasta in en egen karaktär i en redan befintlig berättelse och se vad som händer, t.ex. en vampyr i Pride and Prejudice (nu finns ju redan Pride and Prejudice and Zombies så någon hann ju före mig just där…). Om det inte funkar brukar jag testa att skriva redan befintliga berättelser fast med egna ord, men jag brukar misslyckas med att hålla mig till handlingen ändå då karaktärerna vill sticka iväg på egna äventyr som jag själv hittar på. Till sist försöker jag fokusera på att huvudsaken är att skriva, inte vad det blir av det egentligen. Fast det är svårt, för jag vill så gärna dela med mig av mina karaktärers äventyr det går ju inte om det bara blir halvfärdiga historier 😛
Vad vill du skriva om?

Fint att du verkar ha haft det bra, trots att du glömt bort bloggen. För mig blir det lätt att jag glömmer bort när man har fullt upp med 1 åringen och trött om kvällarna haha <3

Lämna ett svar