28 februari

 
Hej, vad det går! Tiden tycks bara gå fortare och fortare.
 
Trots att jag knappt hann göra hälften av allt jag skulle på lovet så blev det ett bra sådant. Hjälpte mamma på jobbet, hängde på Torsgatan och tog det bara lugnt. Min hamsterhjulsliknande vardag fick sig en liten tvist när jag plötsligt stod och väntade på att bli uppringd av P4 Kalmar samtidigt som Östran och Smålandsnytt envist plingade i telefonen. En lärare hade skvallrat om mitt skidtwittrande nämligen. 15 minutes of lokalkändisskap, typ.
 
Efter några förkylda och väldigt näsblodiga dagar hemma var det idag skola som gällde igen. Hade muntlig redovisning om våra böcker på engelskan. Tydligen hade alla nio som redovisade fått minst B. Duktiga vi är ju! Känner mig lite som en stolt mamma till klassen, haha…
 
Dessutom hade jag bara ett litet störigt fel på senaste svenskaprovet (hur kan man glömma bort medeltiden när man räknar upp epoker?) och slutade tidigt. Förkylningen är på väg bort och solen skiner. Bra dag alltså!

21 kommentarer

Lägg till din →

Ja det är ett väldigt mysigt hus. Nu längtar jag tills vi kommer i ordning med tavlor på väggarna, att pysselrummet blir klart & att vi kan börja planera de andra rummen 🙂

sv: Åh, är snart där! Ska börja på avsnitt 20, hihi 🙂
Tycker serien är såå bra alltså ♥

Åh så fina bilder.
sv: Ja, jag lyxade verkligen till det med fina & goda frukostar på sportlovet. Tycker det är så fint & mysigt, hihi. Stort tack kära du för din fina kommentar!
Söndagskramar. ♥

Skönt att det var ett bra lov, och vad spännande att vara lite lokalkändis 🙂 Och kanon att läsa att det var bra i skolan, hoppas du är helt frisk nu!

sv;
Åh vad kul att det uppskattades 😀 Vart ju så himla långt så gjorde till sist bara listan för skojs skull hehe! tycker också om att läsa såna listor själv ^^

Min pappa hade läst om dig i tidngen. Han nämnde det när vi såg på vasaloppet. Och jag bara "Jag vet, vi kommenterar varandras bloggar" Haha.

Verkligen helt underbart med våren som kikat fram nu. Älskar det!

Skoj att du blivit lite kändis då! 😉

SV: Haha alltid roligt om man kan underhålla nån 😛
Tack!

Lämna ett svar