Fem vintriga bilder på mig och Angelica

 
Förra helgen försökte vi oss på det där med att ta bilder tillsammans igen, jag och Angelica. Vi brukade vara proffs på det, men nu var vi jäkligt ringrostiga måste jag säga. Resultatet lyckades trots det bli väldigt charmigt tillslut. Det finns ungefär 1000 bilder till, så ni kommer få se mer utav oss vare sig ni vill eller inte.

43 kommentarer

Lägg till din →

Åh så härliga bilder! 😀

Sv: Åh tack snälla 🙂

Min mamma och pappa har gjort klassikern och åkt Vasaloppet och liknande. Speciellt min mamma har varit aktiv och kört tjejvasan, kortvasan, öppetspår och liknande från att jag var 2 – 12 år kanske?
Så har varit i Mora och på de andra platserna som har en del i att göra Tjejklassikern och den "riktiga" klassikern.
Vi har nog hela mitt liv gått upp tidigt och sett starten på Vasaloppet, och eftersom det varit en stor del i mitt liv så har vi också följt längdskidor så som SM, VM, Tour de ski, OS, Världscupen.
Men kände väl när jag var runt 11-12 att jag verkligen fastnade för sporten eller hur jag ska säga? Jag blev intresserad och tyckte det var väldigt roligt att titta på. Inte bara för att mamma såg det, utan jag såg det för att jag ville det.
Sen har jag också åkt lilla vasaloppet när jag varit i Mora haha 😉
Så skidor har alltid varit nära mig även fast att jag inte bor i Dalarna och uppåt utan i Uppland haha ^^

Hur blev du intresserade av längdskidor? 🙂

Åh så härliga bilder på er! Det är så kul att ta bilder tillsammans tycker jag! Dock har jag själv på senaste tiden enbart tagit på mig kom jag att tänka på nu. Måste det ju bli en ändring på hihi! 🙂

Hoppas du mår bra och får en fin dag! <3
Kramar

Lämna ett svar