Det sista av sommaren innan min mentala höst börjar

I morgon börjar jag jobba. Fyra år av studier är över. Och nu ska jag leva arbetsliv på riktigt. Måndag till fredag, åtta till fem. Året ut. Jobba med det jag faktiskt utbildat mig till. Wow va! Ändå. Är mycket pepp. 
 
Behöver skaka av mig det sista av sommaren först bara, innan jag vänder blad (inläggsinspo från Linnea lite grann). Är också mycket pepp på denna lilla nystart. 
 
Okej, de senaste veckorna har jag bland annat: 
 
» Haft en mysig dag på stan med mamma och pappa. Hade kanske varit väl gnällig mot dem under veckan hemma, men denna dag kände jag bara föräldrar hjärta hjärta tänk att de finns. 
 
 
» Lyssnat på Oskar Linnros och Veronica Maggio med Linnéa, Linnea och Lisa. Det regnade och spelningen var sådär tbh, så jag pussade lite på en person istället pga alltid en favvosyssla. 
 
» Jobbat mitt sista pass som hotellreceptionist efter ett och ett halvt år där. 
 
» Ramlat i trappan på väg hem från gymmet och stukat foten. 
 
» Sett hela sista säsongen av Crazy Ex-Girlfriend. 
 
» Varit deppig. 
 
 
» Fikat med Ida. Jag var så svältfödd på umgänge att käften gick non-stop. Stackars Ida. Bästa Ida. 
 
» Sett Uppdrag granskning: Sjukt stressad på SVT Play. Tips. 
 
 
» Haft besök av och sleepover med Moa och Veera. Sååå mysigt. 
 
 
» Gått på insparksfestival (utsparksfestival för min del, och ännu mer för de andras del) med Moa, Veera, Linnéa och Jonathan. Fricky, Seinabo Sey och Hov1 spelade för oss. D va ql. 

10 kommentarer

Lägg till din →

Så roligt med en länk till mig i inlägget – tack!

Jag har arbetat som hotellreceptionist under sommaren. På Comfort Hotel i min stad, Umeå. Så det var roligt att läsa att det är det du har jobbat med också.

Och så blev jag nyfiken, som ny läsare här undrar jag vad det är för utbildning du har läst och vilket jobb du har fått? Så spännande!

Vill inte skaka av mig sommaren än, orka! Jag hoppas den ska smyga med mig långt in i september. Drömma går ju, då jag bor i Umeå…

Åh, vad jag gillar detta inlägg! Både bild och text. Önskar dig nu en fantastisk höst, Ellen! Hoppas att du trivs på jobbet och med livet som arbetande.

(Sent) Svar: Tack, vad glad jag blir att du gillade min brudklänning. Fler bilder kommer!

Kram

Lämna ett svar