Ett par ord om vardagen

 
Hur kan vi redan vara såhär pass långt in i februari? Dagarna bara försvinner. Mitt liv just nu? Jag jobbar en hel del, drömmer om tatueringar, tappar allt jag har i händerna (på riktigt, det börjar bli sjukt) och dricker mängder av blåbärssoppa. Pendlar mellan att vara full utav positiv energi och att ha ett par mindre svackor. De där svackorna är väldigt få nu för tiden, men det är jag själv som orsakar dem när jag låter andra ansvara för min lycka. Oh well, har många fantastiska människor omkring mig, och förhoppningsvis en trevlig helg att se fram emot. Jobb imorgon, och på lördag har jag paxat min vän som valentine.
 
Vad har ni för planer för helgen?

36 kommentarer

Lägg till din →

sv. Tack så mycket. 🙂
Låter ju som att du har det riktigt bra ändå. 🙂 Själv har jag inga direkta planer för helgen, killen och jag har inte bestämt något ännu, får se vad som händer bara. 🙂

Jamen ellerhur, var tar tiden vägen? Redan halva februari… Snart är det mars och sedan rullar det på ännu snabbare och vips så är det sommar 🙂

Låter som bra februari för din del, förutom att du tappar saker då. Helt rätt att paxa din vän som valetin.
Jag ska ner till Småland i helgen och gå på kalas.

Tråkigt att du fått vita fläckar som inte går bort 🙁

Ja februari har gått fort, skönt då är snart mars här och liten!

Jag(vi) ville se american sniper men de har slutat visa den här i stan så vi myser nog till en film hemma istället

Lämna ett svar