Bröllop och tapetsering

 
Det är lördag morgon när mamma väcker mig ur en så rolig partydröm att jag nästan blir sur för att hon knackar på dörren. Vi äter frukost och jag går min vanliga runda i skogen. På eftermiddagen har vi både svirat om till klänning; jag till en höstig mörkblå, hon till en somrig blommig. Jag måste böja på knäna för att inte försvinna ur bild i mina klackar. Min mamma är så himla liten.
 
 
Vi sitter nära varandra i kyrkbänken och ser på när min kära vän och tidigare kollega Maja gifter sig. Det är en så himla fin vigsel. Efteråt är jag nästan beredd att vifta med armarna omkring mig i folkmassan för att hitta första bästa frivilliga så att jag också kan få gifta mig.
 
 
På kvällen dukar mamma fram chokladfondue. Jag var hos Angelica kvällen innan och hade sagt att jag skulle komma hem tidigt så att mamma och jag kunde mysa också, men som alltid när man hänger med vänner går tiden så fort. Vi kör dubbelt upp med myset den här kvällen istället.
 
 
Idag är det söndag och jag känner mig lugn. Föräldrarna har äntligen börjat tapetsera gästrummet men den tapet jag föreslagit. Själv ska snart laga mat och sedan fortsätta göra inget särskilt resten av dagen. 

27 kommentarer

Lägg till din →

Så fina ni är du och din mamma <3 Roligt med bröllop! Länge sedan jag var på något nu 🙁 Vilken fin tapet – bra val! Hoppas du får en fin fortsättning på dagen fina du <3 Kramar <3

Bröllop är så fina! 🙂

SV: Ja det var en kul uplevelse faktiskt! Jag har ju aldrig gjort något sådant tidigare, så det var kul, även om det som sagt blev en låång dag 🙂

Precis! tiden går alldeles för fort och snart har halva sommaren redan gått, innan vi ens har hunnit blinka :O

åh så fint brudpar och vacker tapet 🙂

Ja, du skrev det så himla bra om sorgen. Det är en berg och dalbana det där, det är tufft för man vet aldrig hur man kommer må när man vaknar, bra dag, dålig dag, mellandag…

men åh så vacker tapet! jag vill också gå på bröllop, har bara varit på 2 och de var när Jonas jobba så jag kände inte ens brudparen.

Åh så mysigt och fint med bröllop 😀 SV: Jag tänker väldigt mycket på vad jag delar med mig av. vet inte varför men det blivit så som jag är mest bekväm 🙂 Men alla gör olika och inget är ju rätt eller fel! =) Så gulligt sagt, kan bara säga detsamma 🙂

Lämna ett svar