Stress

Läsa klart min bok. Plugga till provet. Göra jinglar. Förbereda muntlig presentation och radioprogram. Shit, vad fort jag åt min semla. Jag kommer missa hela skid-VM. Jävla skit. Kläder imorgon? Kommer inte kunna slappna av på lovet. Varför har mitt ”tänka bittra saker” gått över till ”säga bittra saker till allt och alla”? Molly och Danny. Hårigt det är i soffan. Silver i parallellslalom. Sjukt många l. Sex stycken. Plocka ur alla papper ur min väska.Varför i hela helvetet gick jag upp så tidigt när jag gick i högstadiet?
 
Ungefär sådär ser det ut i min hjärna just nu. Snurr, snurr. Hela tiden. Högvarv.
Annars sitter jag här i soffan och ser precis sådär lugn ut som vanligt. Käkar lite kiwi.
 
Hur jag ser på livet just nu? Plugga, jobba, dö.
Seriously, det är ju så. Sen ska någon alltid komma och bara ”man är ju ledig ibland”. Absolut, men vad gör man när man är ledig? Jo, tänker på allt man måste göra när man slutar vara ledig.
Ser fram emot att gå i pension. Fast ändå, hur kul är det att åka jorden runt när man är 65? Tant på resa, liksom. Peppt ikväll.

10 kommentarer

Lägg till din →

känner igen det där, har börjat tagga ner lite då jag varit ledig mycket från jobbet på sista tiden.

Det låter stressigt..!

sv: Jaa! 🙂
Jaa tyvärr.. ja nu har jag varit på ett café och ägaren vart inte alls trevlig mot mig… trist när det är så! Men som tur är byter jag ställe imorgon till IKEA! 🙂 Hoppas det blir bättre! 🙂

Jasså! Usch.. inte roligt när man inte trivs… 🙁 Hemskaste praon jag haft är nog på dagis…

Hoppas du haft en bra dag för övrigt! 🙂

Lite sanning ligger det nog i det, men man får se det possitivt och försöka göra saker man gillar och umgås med de man älskar, när man har tid… Men hoppas du får det snart! <3

Lämna ett svar