Alla hjärtans dag

 
Möttes i morse av en söt present hängandes på dörren. Prasslet höll på att skrämma slaget på mig sådär på morgonkvisten, men när jag insåg att det inte var någon som skulle döda mig blev jag glad. Hade prov på realismen, men runt klockan nio var jag klar och fick sluta för dagen. Så, nu har jag lov! Dock 461298 skoluppgifter att göra. Ångest.
 
Fantastiskt att komma hem halv tolv i alla fall. Pappa och jag har fikat sådär som bara vi kan. Hetsäter som galningar. Varför ärver man bara sina föräldrars dåliga egenskaper?
Nå väl, har försökt intala mig själv att andas, låta hjärtat hamra på i normalt tempo och tänka bort spänningshuvudvärken. One Tree Hill och skidskytte var en bra medicin. Fortfarande ångest över allt som ska göras dock. ASDFGHJ.
 
Nä men hörni, jag har söt prinsesstårta och polkate i magen. Fina blommor på mitt bord. Ska vara glad. Andas. Slappna av.
 
Roman på gång här känner jag. Ska förflytta mig till tvn och se I hjärtat på Anja Pärson.
Hoppas alla har en mysig Alla hjärtans dag och kramas lite extra. ♥

15 kommentarer

Lägg till din →

Polkate lät gott! Smakar det polka lr är det beskt och äckligt som alla andra teer? 😛

SV: Åh tack så mycket! 🙂

Haha så tänker jag också, men ja tänker att den dagen vi bor i hus kan det vara bra att ha lite skitkläder att ha när man håller på i trädgården. Haha galet lixom!

Lämna ett svar