Liseberg, ESC och sommarpepp

 
Vilken alldeles underbar helg jag haft! Tidigt i lördags gick bilen mot Göteborg där jag och Angelica spenderade dagen på Liseberg. Solen sken, karusellerna kastade runt våra inälvor precis sådär som de ska, vi blev rejält blöta i Kållerado och framåt kvällen gick vi i armkrok runt parken och bara njöt av allt det fina. Så mycket kärlek till den här tjejen, hon är bäst.
 
Vi var tillbaka i de småländska skogarna igen lagom till röstningen i Eurovision. Måns var ju segertippad redan från början, men jäklar vad ballt att han vann ändå. Hade ju knappt återhämtat mig från Loreens vinst. Nu är det liksom ABBA, Herreys, Carola, Charlotte, Loreen och… Mums Mums. Fantastiskt. Älskar ESC.
 
Den soliga söndagen spenderades tillsammans med Elin, Matilda, Angelica och Caroline. Vi gjorde tacos och satt sedan ute på Matildas altan och taggade sommaräventyr och pimplade ananasshakes tills det blev mörkt, kallt och dags att sova. Livet just nu, alltså. Så jävla bra.

22 kommentarer

Lägg till din →

Mysigt 😀 jag ska dit till augusti tillsammans med killens mamma, syster och hennes fästman och killen då hehe 😀

Sv; Javisst är den fin 😀 jaså, tråkigt haha!

Så härliga bilder & så bra ni verkar ha haft det 😀 Var ett tag sedan jag var på Liseberg nu men måste verkligen ändra på det. Älskar stället =)

Vilken fin helg! 🙂 För att bo i Göteborg är jag verkligen alldeles för lite på Liseberg, så himla kul där ju!

Det låter som en väldigt fin dag på Liseberg!
Vilken är din favoritkarusäll?
Och vad var det i ananasshaksen?

SV: Haha ja, det är det faktiskt. Att vissa av de där lagarna ens är lagar, bara det är knäppt 😛

Lämna ett svar