Snöslask, vin och värmeljus

Hej och välkommen, såhär ser det ut hemma hos mig these days. 
 
Hon på bilden här, min kära vän, har äntligen fått sin b-uppsats godkänd efter cirka alla motgångar en person kan möta. Hon är definitionen av en stark person. Gå in på Mikaelas blogg och ge lite kärlek.
 
 Två muppar som taggar bodybalance.
 
En helg passerar lågmäld. Timmar på soffan. Tar igen missade avsnitt av serier. Tränar gruppass själv. Inget rör mig särskilt, inget gör mig heller illa. Förbereder, redovisar och lämnar in grupparbetet. Tänker att jag alltid vill läsa kurser med utbytesstudenter. Mina fingrar tinar för snabbt när jag kommer inomhus efter en promenad i snön. Sticker, svider, bränner. Jag samlar energi med mina tjejer. Vi adventsfikar, applåderar framgångar, tömmer våra kylskåp till någon märklig gemensam middag. Spenderar timmar ihop varje dag, mjölkar det sista ur varandra innan vi skiljs åt för ett tag. Kramas hejdå.
 
Imorgon åker jag hemhem på lite obestämd tid. Firar jul och nyår, träffar alla jag träffar så sällan nu. Moa och jag har redan konstaterat att vi nog vill tillbaka till Jönköping så fort som möjligt sen. Vi behöver egen vardag. Vi behöver träning, vi behöver vinkvällar och varandra.

21 kommentarer

Lägg till din →

åhh mera inredning o hemma bilder älskar sånt ser så fint ut
vart vid bor du ? kålgården ? förlåt om ja frågat innan glömsk

jadet är konstigt men sen längtar man efter vardagen ändå

Så fint du har det, vill också bo i en FIN lägga! Och grattis till din vän som fick den där förbaskade uppsatsen ur vägen. Vet hur det känns :)))) hoppas du får trevliga dagar hemma hos familjen över jul <3

Så mysigt du verkar ha haft det den senaste tiden. Det gläder mig! Tack för att du delar med dig av värmen.

(Sent) Svar: Tack för kommentaren.

Dina fina ord genererar sådan värme. Tack Ellen!
Kram

Lämna ett svar