Sommarens bästa dagar i all sin enkelhet

Hej kompis! Jag har just haft sommarens bästa dagar. Den där stressen jag skrev om i förra inlägget är som bortblåst (jo men det går snabbt både upp och ner i detta lilla människoliv, det vet du ju) och jag har haft precis de där semesterdagarna jag längtat efter. Har tänkt att lycka för mig oftast är synonymt med inre lugn och det är precis vad jag känner just nu. Allt är fint och enkelt.

Sinnesron kom i samma stund som Måns och jag fick några dagar för oss själva. Vi har sovit ut, gått in i färghandeln och sagt hjälp vi kan inget vad ska vi köpa, provmålat väggar, tittat på musikal, haft ateljé i köket och förvandlat en second hand-fyndad kökssoffa, druckit bubbel, gått promenader i skogen och sett film om andra världskriget.

I onsdags åkte vi in till stan för att äta lunch. Bara för att åka in till stan och äta lunch. Inget annat på att göra-listan. Jag valde en chévrehistoria på Frimans och efteråt drack vi kaffe och åt kaka. Pratade om så roliga saker! Kommer inte ihåg vad men vi har så otroliga konversationer och idéer när vi är lediga och icke-stressade. Bra att det händer en gång om året men man får vara glad för det lilla osv :-))

Målat! Har vi ju gjort. Vad kul och svårt det är. Tur åtminstone att vi har samma smak Måns och jag, helst vill vi måla allt i olika nyanser av grönt men också gå för något spexigare i vardagsrummet. Fint blir det tror jag! Du ska få se sen.

I går vaknade vi mitt i natten och åkte och passade hund och barn resten av dagen, medan våra favoritpersoner välkomnade sin bebis. Nykläckta! Finaste vi har.

10 kommentarer

Lägg till din →

Åh vad kul att måla! Jag har målat om flera rum här hemma, men listerna i hallen är kvar, det är svårt att få till så att färgen sitter ordentligt tycker jag…

men vad GLAD du ser ut på första bilden! över en sallad! blir glad jag med. också: ska ni ha en rosa vägg? spexigt verkligen! är jättenyfiken på resultatet!

Tror få kan tävla med mig om gladast över att ha mat framför sig :-)) Det blir TVÅ rosa väggar! Är så spänd (och lite rädd). Lovar att visa resultatet sen!

Lämna ett svar