Fredagspepp + en fråga eller tre

Skoltoaletten typ 9:32 i morse.
 
Efter dagens föreläsning mötte jag upp min syssling för en lunch. Detta är bild 48792 på mig när jag äter.
 
Vänner. Vad skönt det är när sinnesstämningen vänder. Om så bara för en stund. Vem vågar hoppas på mer, liksom. Nä, men jag hade tidig workshop i morse och höll på att nicka till innan rasten. Efter tre timmar önskade vår föreläsare trevlig helg och jag mötte upp min syssling som jag inte sett på år. Vi åt lunch ihop och pratade bort timmar lekande lätt. Så så fint att se henne. Ni vet sådär som en känner ibland när en träffat någon, att en blir så inspirerad?
 
På tal om inspirerad har jag plötsligt börjat fila på bloggkoncept. Jag vill göra något med denna plats, men jag vet inte riktigt vad. Vill skriva mer genomtänkt. Bygga webbplats. Använda vad jag faktiskt lärt mig om kommunikation, projekt och varumärke genom både gymnasie- och högskolestudier. Alltså. Inte så satsigt som det låter kanske, men mer strategiskt. Tillhör ju ändå den fjärdedel av kommunikationsstudenter på skolan som kallas strateger. Hallå eller. 
 
Så, vad gillar ni mest med denna plats? Vad utmärker den jämfört med andra?
Vad vill ni se mer av?

16 kommentarer

Lägg till din →

Alla dina otroligt fina texter och reflektioner över din vardag/dina känslor är det som utmärker din blogg! Så berörande alltid <3 Spelar ingen roll om du typ skriver om en vanlig myskväll hemma med tjejerna eller ett krossat hjärta eller en vanlig skoldag. Du får verkligen allt att låta så vackert!

Så härlig fredag, peppig!! <3 Åh, du utmärker dig för dina fantastiska texter, älskar dem för att de verkligen berör och sätter ord på känslor, även om det till och med gör ont ibland <3

jag gillar när personligt blandas med mer genomarbetat content! den blandningen är min favorit. och du, heja dig som klurar lite på bloggen och vill lägga upp en strategi! så peppt <3

Lämna ett svar