Sommaren är framför

 
Hej vänner. Tänkte skriva något om att tiden går så sjukt fort och att jag inte kan förstå att det är nästan två veckor sedan jag senast uppdaterade, men det känns ju så jävla tjatigt vid det här laget.
 
Sedan sist har jag bland annat varit barnvakt en hel massa timmar, tittat på film, hängt med bra människor, genomfört Margaretaloppet med mina classmates, slappat och pluggat som fan om vartannat. Någonstans på vägen blev jag klar med alla de där släpande skoluppgifterna (Spontan känsla: JAG ÄR FAN BÄST I HELA VIDA VÄRLDEN WOOP WOOP) och kunde i går, tack vare det, åka till Göteborg med Elin och Angelica med gott samvete.
 
Fortfarande ballt att vi tre åker dit själva, i en bil. Vi har gjort Liseberg, bott på hotell och varit på filmcasting (nej, vi är inga skådespelerskor, vi bara kände lite ”yolo”).
 
Nu är jag hemma. Trött, nöjd och glad. Men allra mest känner jag doften av sommarlov.
Fy fan vad jag är bra.

4 kommentarer

Lägg till din →

ÅÅH GUD VAD KUUUL!!!! Så häftigt med filmcasting alltså! 😀 Hur gick det ? ;DD

Jag åker till Göteborg idag kommer bli sååå kul!
Från mitt minipluttelilla Piteå i Norrbotten till Göteborg HAHA 😀

Hoppas du får en underbar fortsatt dag 😀
Har du instagram, förresten?

Lämna ett svar