När allt kan vänta en dag till

 
FREDAG! Jag överlevde veckan! Har fortfarande tusen saker att göra, men just nu är jag så himla glad och nöjd att min grupp fick ett A på den muntliga redovisningen av företaget vi jobbat med hela tvåan, så nu tänker jag faktiskt bara vara nöjd ett tag. Score!
 
Hela dagen har varit väldigt bra, minsann. Slutade tidigt, fixade present till Mors dag, köpte nya tekoppar och spontaninhandlade en plånbok till ett bra pris.
 
Annars har veckan bestått av tårtkalas á la JB och en massa nationella prov. Tyskan och matten gick båda åt skogen. Tröstar mig med att det var de sista i respektive ämne NÅGONSIN. Och man kan inte vara bra på allt jämt. Det är inte hälsosamt, försöker jag intala mig…

4 kommentarer

Lägg till din →

– Jepp, det är jag! Väldigt skönt om jag får säga det själv 🙂 Jag ska vara på prao på en tidning här i närheten 🙂

Det är så sant så. Det går lite lättare då. Det går faktiskt väldigt bra. I Torsdags gick det åt skogen men igår gick det galant 🙂 Höger sida är snart klar, ska bara dra el, sätta in ugnen & några hyllplan. Kyl/frys väntar vi med tills allt är klart.
Hur går det för din syster?

Lämna ett svar