Novemberdagar, ett liv

Tre, två, ett: Här kommer en bildbomb på en glad novemberperson som var jag förra helgen när jag var helt ledig och kunde dona hemma. Classic att jag har svårt att stå still i bild.

Fick syn på Måns och såg töntig ut:

Fick regn på mig och blev lack:

I helgen hälsade vi på Måns mormor och morfar, åt raggmunk och bläddrade i fotoalbum, drack kaffe och åt äppelkaka. Det var mysigt. I övrigt fortsätter november att pågå, stundtals grinigt och stressigt, stundtals, som nu, ganska harmoniskt. Jag har klippt av en bit av håret, köpt fredagsfika på vårt lokala konditori, ringt en vän jag inte pratat med på länge och ätit tomatsoppa med mascarpone som är en klassiker från min studentlägenhet. Allt liksom puttrar på. Bara är. Det är ganska skönt, jag är så trött på allt som kräver mer.

Nu ska jag vika tvätten som legat i en hög på bänken i badrummet i en vecka och pröva de nya kläderna jag beställt hem. Sen fortsätter novemberlivet i all sin enkelhet.

7 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar