Bra dagar i juni

 
Det är så fantastiskt att vara klar med allt skolarbete. I söndags blev jag helt paralyserad av det faktum att jag inte behövde hetsskriva en enda uppgift. Så småningom tog jag mig i kragen och plockade i ordning och städade på mitt rum.
 
I går började jag inte skolan förrän klockan 12:15. Lämnade in matte- och tyskabok och såg sedan en film, Pianisten, på historian. Det var sista lektionen i årskurs två, det!
 
I dag har jag nämligen varit ledig då det är student för treorna. Mötte upp Angelica och Axel och såg niornas musikal på morgonen, och sedan drog jag och Angelica till Växjö för en dag på Grand Samarkand. Fyndande en hel del och hade en supermysig dag med min fina vän.
 
Nu har jag just sparat ner alla mina bilder och viktiga dokument till min externa hårddisk, i morgon ska nämligen våra skoldatorerna lämnas in. Får inte behålla dem över sommaren det här året. Så sugigt, känner separationsångest.
How to överleva en hel sommar utan Photoshop och Word, liksom?

12 kommentarer

Lägg till din →

Gött att vara klar med alla uppgifter i god tid. Sämre att ni inte får behålla datorn över sommaren. Har det sagt varför ni inte får det?

Några planer för sommarlovet?

Är du mycket barn vakt nu`? du kan vara de åt mig med 😛
sv ja jag är väl typ de 😛 hahah
Jaa visst är de bra? Den är super goood med du bör prova den 😀

vi är inget annat än människor med för mycket tid (anledningen till att du läser det här). Ta dig en minut och klicka in på min blogg. Du kommer inte ångra det 😉

Lämna ett svar