En födelsedagshelg

En snap från förra fredagen, en från denna. Party peeps. 
 
I fredags nådde födelsedagsveckan sin absoluta höjdpunkt: Julias faktiska 21-årsdag. Så knäppt att vi vaknade tillsammans även förra året – tänk att jag får fira dagen med henne i år igen. Då var vi i Huskvarna och åt tårta från frysdisken, nu skrattade vi med en utbytesstudent på en tunnelbanestation i Wien. Sparkar in en öppen dörr här men man vet ju så himla lite om framtiden egentligen. Oh well, jag sjöng en kraxig sång på morgonen och så åt vi frukost tillsammans innan vi bakade en sockerbomb på uppdrag av hennes vänner. Framåt kvällen åt vi sushi och träffade ett gäng tjejer för gött häng och ett par glas vin.
 
 
Gårdagen var väldigt stillsam och ganska ångestfylld. Humöret ordnade upp sig framåt kvällen dock, med middag hos min kusin och fina samtal. Idag: Veckoslut och fixardag. Måste ordna upp vardagen lite, få någon slags struktur på aktiviteterna och tankarna. Plus: Idag får vi Sverige-besök i vår lägga för första gången. Eller, mest Julia. Jag är jättehetsig mot mina vänner och bara kom hit, kom hit, kom hit. Trevlig söndag på er!

16 kommentarer

Lägg till din →

Lät som ett bra firande.
Kan förstå om du vill börja få lite ordning på vardagen nu, i början är allt så himla nytt och man bara åker med tåget liksom men efter ett tag behövs lite struktur.
Kul med Sverigebesök.

sv: Ja jag vet hopplöst att hålla håret sådär rött. Blir ju lite knepigt att träffa bebis då ja men du få ta igen det i sommar som du skriver.

Men vilket roligt firande ni verkar ha haft…så gott med alla jordgubbar!:D Hoppas det fortsätter vara lika roligt när ni får Sverige-besök också!

Två svenska snyggingar blir hårda konkurrenter till de Wienska fjällorna.Ni är superfina! Det måste ändå vara krävande att fylla år i en hel vecka varje år.Tror inte att jag skulle klara det.

Sjukt hur mycket som kan förändras på ett år ändå! Plus, det där ser extremt gott ut, samt att jag vill meddela att jag MYCKET gärna vill besöka Wien!! Känner verkligen att jag lättat mitt hjärta i den här kommentaren, haha!

Lämna ett svar