Gotlandsbesök, brunch och barnvakt

Hej solstrålar! Ni verkade gilla förra inlägget om mina hårfärger. Skulle bli jätteglad om ni klickade i gilla-hjärtat på de inlägg ni tycker om. Okej, nu kikar vi på vad som hänt de senaste dagarna!
 
 
I måndags fick vi besök av våra släktingar från Gotland. Blir alltid så sugen på att ta båten till ön när jag träffar dem. Fina, fina Gotland. Har inte varit där sedan 2013, tror jag? Hur som haver, i helgen skrev Medelin och frågade vad jag skulle göra på tisdagen. Ingenting, sa jag. Joho, för då ska vi hänga, svarade hon. Så skönt med initiativtagare, eller hur? Vi gick en kort promenad i det Bullerbyn-lika området där Medelin bor, och sedan bjöd hon på brunch. Lyxigt!
 
 
Igår var mamma och jag barnvakt åt mina syskonbarn. Vi hade picknick på trädgården och tog en sväng till en lekpark. Som ni kanske märker går mina dagar mest ut på att äta och umgås just nu.
 
 
Idag kom Elsa till mig, mamma och våra nära för att visa hudvårdsprodukter hon säljer. Jag sprang runt med en lermask i ansiktet och så peelade vi våra händer och testade parfymer. Hade ett par väldigt trevliga timmar tillsammans. Höga på de andras energi har mamma och jag sedan hängt i köket nästan hela dagen – jag lagade mat (som ni snart ska få se och få recept på) och hon bakade rabarberpaj. Herrå!

13 kommentarer

Lägg till din →

Ser såå mysigt ut. Jag har aldrig varit på Gotland men vi pratar om att ta det nästa sommar, när jag inte sommarjobbar på samma sätt som nu =) Kram

Åh vad kul med besök från Gotland och klart du ska försöka ta dig hit, nu är ju ön som absolut härligast! 😉 Låter som härliga dagar och jag tycker du gör helt rätt i att umgås med människor och äta, det ger energi 🙂

Låter som härliga dagar. Trycker alltid på gilla hjärtat 😉

Tack för dina frågor. Jag tycker inte jag göra å mkt annorluna än två inlägg. Kanske syns man mer på googel (?) och så när det bloggas mer. jag har nästan helt slutat länka på typ FB för jag tycker det inte gav något. är bara med i de två jag har och länkar där ibland. har jag mkt tid över besöker jag ju fler, men inte alltid jag har den tiden 🙂

Lämna ett svar