Sol i hjärta, sol i sinne

Det har blivit mars och vår, men det bara regnar och himlen är grå. Solglasögon bäres därför inomhus.
 
De senaste dagarna har varit sjukt hektiska. Jag är inte van vid att ha dagarna fullbokade med föreläsningar, men känner mig produktiv när jag inser hur många aktiviteter jag faktiskt kan trycka in under ett och samma dygn. Och när jag inte skriver trötta anteckningar om konstteori? Då går jag på bio, skrattar tills jag gråter, fikar med vännerna och torkar tårar. Funderar och reparerar. Och så hänger jag med fabulösa människor och dricker lite för mycket vin, vilket resulterar i att jag knackar på hos alla grannar, skrattar hysteriskt, dricker vatten ur någons händer, pladdrar utan stopp och lite för stolt övar på min akrobatik. Det stormar överallt omkring mig, men jag tycks ha hittat lä. Mitt liv är så enkelt just nu. Jag och min twin diskuterade hur skrämmande det är när allt känns såhär bra, att man liksom bara går och väntar på att det ska vända neråt igen. Vi är dumma i huvudet.
 
Ikväll sitter jag på soffan och lyssnar på den spellistan som allra bäst triggar igång skrivarlusten. Jag rensar bland gamla bilder istället för att diska och städa undan efter gårdagens förfest. Imorgon drar jag och Julia till Moa i Göteborg. Det ska bli fint.

26 kommentarer

Lägg till din →

Försök att inte tänka så mörka tankar och lev dagen som den är! 😀

Sv; ja, chili con carne är super gott! 😀

Låter ju verkligen helt underbart. Och välkommen till ett gråmulet Göteborg. Hoppas ni får underbara dagar här trots det trista vädret 😀

sv: Haha tro mitt spontana svar hade varit desamma i den situationen.

Åh jag vill också till Göteborg 🙁 Min karl är där nu och ska på en arbetsintervju. Jag ville vara med för stöttning men jag kunde inte :/ Älskar den staden!

svar: Det finns ett inlägg uppe på bloggen om gratängen. Det som är så bra med gratänger är att man kan ha i typ ALLT verkligen och det kommer ändå bli sjukt gott 😛

hehe bor du i korridor? eller studentboende? annars känner jag att sånna där fylle-beteenden kan vara lite jobbiga dagen efter 😉

Jag tycker inte man ska pressa in allt för många aktiviteter under ett och samma dygn, man måste hinna med att ta hand om sig själv också, men samtidigt, det verkar du ju ändå göra på nåot märkligt sätt 😉 Haha, begriper inte hur du hinner med allt 🙂

SV: Haha ja, då finn det kanske risk för det 😛 Är det typ en studentförening som äger huset eller hur funkar det då?

Härligt med en Göteborgsresa 🙂 Kanske kommer den alldeles lägligt då? Att hitta på något kul när det varit hektiskt

Lämna ett svar