Promenera hem i Gbg-regn

Julia och jag utnyttjade selfieljuset, Krunegård sjöng i Hagakyrkan och så drog Moa med oss ut.
 
Det blev tre regniga dagar i Moas stad. En busstur med detektivarbete, högljudda skratt och ifyllnad av minnesluckor. Senare soffhäng, problemlösning, supermysig middag med tända ljus och timmar av samtal om relationer, sammanträffanden och ödet. När vi började ifrågasätta vår existens bestämde vi att det var dags att krypa ner i sängen. Klappade katt och skedade en stund innan vi sussade sött. Lögn förresten, samtliga drömde mardrömmar den natten.
 
Lördagen bjöd på fantastiskt selfieljus, en helt maaaagisk akustisk konsert med Markus Krunegård (skulle kunna skriva en roman om bara detta, men stannar vid att det var helt a m a z i n g och jag nu kan dö lycklig ungefär), middag och utgång. Och slutligen en lat söndag där vi kom överens om att det var okej att plugga i hörlurarna och försvinna in i sina egna tankar på bussen hem.
 
Sammanfattningssöndag har blivit en tradition här. Jag är helt slut i huvudet efter en händelserik vecka med mer drama än den värsta av amerikanska tonårsfilmer, men Moa och Julia är mina guldklimpar. Har nu avrundat veckan med timlånga telefonsamtal med både syster och bästis. Jag vet någon som kommer slockna illa kvickt ikväll.

14 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar