De senaste dagarna – brunch, påsk och födelsedagsfirande

 
I onsdags mötte jag upp Klara och Annika på stan för en brunch. Vi tyckte det kändes rimligt när föreläsningen var a waste of time men umgänget nödvändigt. Efter ett par timmar traskade jag hemåt och packade ihop inför en helg hemhemma hos familjen.
 
 
Det när ju nämligen påsk! Och på toppen av det hela fyller min syster 30. Men innan allt detta firande åkte pappa och jag till Kalmar en sväng. Jag stod mest och sov i olika provrum. Blev piggare efter en god lunch. Ett ställe vi ofta äter på hade äntligen tagit sig i kragen och erbjöd inte ett utan TVÅ vegetariska alternativ som dagens lunch.
 
 
På kvällen packade vi ihop en korg med tulpaner, bubbel, choklad, ballonger och presenter för att överraska min syster på hennes födelsedag. Egentligen skulle vi ha tagit med henne ut för bowling och middag, men prick alla mina familjemedlemmar är sjuka så vi tog det lugnt i hemmamiljö istället.
 
 
Lagom glada och obehagliga, jag och min syster.
 
 
På fredagen stod födelsedagskalas på schemat. Släkten kom i halv styrka på grund av feber, influensa och förkylning, men det var trevligt ändå. Mer fika till oss andra liksom! Idag fortsätter firandet med påsklunch och till kvällen hägrar 30-årsfest! Mycket kul. Får se hur länge jag håller mig frisk i detta sällskap. Ha en fin helg!

21 kommentarer

Lägg till din →

ja det låter så mysigt o fina bilder maj a typ massa har influnsa o typ för 5011 gången oxå så man får det flera ggr. hoppas ja klarar mej mer har redan haft mitt o maken hostar i massa

kramar o fin vecka kort vecka

Måste säga att jag tycker nog också brunchen verkar rimlig under dom förutsättningarna 🙂 Brunch är alltid rimligt, hehe!

En så väldigt mysig helg du hade! Påsk-/Födelsedagstårtan ser jättegod ut!

Svar: Tårtan som jag gjorde till påskmiddagen blev god! Kul att du tycker den såg god ut. 🙂

Kram

Lämna ett svar