8 serier jag gillar – som du borde se

» Bonusfamiljen
Två säsonger på SVT Play
En så relaterbar serie om olika familjerelationer. Varmt, träffsäkert, roligt och skört. Hatar att se den här serien i realtid, en timme i veckan är alldeles för lite.
» Bron
4 säsonger på SVT Play (okej de plockade bort Bron för bara några dagar sedan, men det löser ni)
Jag var verkligen sist på bollen med att se Bron. Var lite tveksam till hypen, men oj så fel jag hade. Slukade samtliga säsonger en vecka när jag var sjuk. Hallå eller vad bra!!! Älskar också Saga Norén, Länskrim Malmö. Älskar allt. Bästa Bron.
» Buffy the Vampire Slayer
7 säsonger på Netflix
Jag måste ju slå ett slag för Buffy. Detta måste man faktiskt se. Trodde aldrig att jag skulle känna så mycket kärlek för denna vampyrserie som jag faktiskt gör. Finns ingen serie jag hellre vill se om. Så många fantastiska tv-timmar. Spike, Giles och gänget i mitt hjärta.
» Crazy Ex-Girlfriend
2 säsonger på Netflix
Denna goding började jag och Julia titta på när vi bodde i Wien. I början kände vi ”vad i helv…?”, för den här serien är verkligen knäpp. Huvudkaraktärerna brister ut i musikalnummer var och varannan minut. När man fattar konceptet dock – JÄKLAR vad det är lätt att älska detta! Rebecca Bunch är besatt av sitt ex Josh och tar till alla knep för att vinna honom tillbaka. Det finns få serier jag skrattat högt till lika mycket som denna.
» Girls
6 säsonger på HBO Nordic
En av mina all time favorites. Ocensurerat (well) och krasst om hur det kan vara att leva som en 20-nånting kvinna. Har pinnat orimligt många citat från denna serie. Skrev fan min b-uppsats om Girls. Så mycket tycker jag om den här serien.
» Gåsmamman
3 säsonger på C More
En rafflande ”måste se mer”-serie om Sonja vars liv slås i spillror och hon tvingas spela farliga spel med både polisen och den organiserade brottsligheten för att skydda familjen. Jag såg alla tre säsonger på bara några dagar. Satt stundom med händerna framför ögonen för att jag inte vågade titta, stundom grät för att jag blev så berörd.
» Modern Family
8 säsonger på Netflix
Jag gillade inte alls detta till en början. Blev genuint upprörd av att karaktärerna ibland pratar till kameran. Sen gav jag serien en ny chans. Såld. Modern Family är så lättsmält men ändå engagerande om tre familjer som hör ihop. Såg precis klart det sista som finns på Netflix och jag saknar verkligen dessa puckon i min vardag.
» Please Like Me
4 säsonger på Netflix
Har så mycket kärlek för denna serie! Josh är en så älskvärd outsider, typ som alla andra i hans liv. Första avsnittet beskrivs såhär: ”Josh blir dumpad av sin flickvän och inser att han är gay samma dag som hans mamma försöker ta livet av sig och hans pappa avslöjar ett hemligt förhållande”. AHHH! Vet inte vad jag ska säga mer än att detta är så jävla roligt och fint. Se, se, se.

25 kommentarer

Lägg till din →

bonusfamiljen är så rolig att se! var också jätteseg på att se bron för trodde alla överdrev när dom sa hur bra den var, men dom hade verkligen rätt 🙂

Alltså så många bra serier!! Buffy är ju den ultimata favorit serien, har sett om den sååå många gånger!! 😀

Tack för massa bra serietips! Bonusfamiljen följer jag redan och dom älskar jag! Men nu fick jag tips på fler serier att följa, toppen! 😀

Lämna ett svar