Fyra examinationer senare

 
Det är fredag! Jag överlevde veckan! Herregud. Fyra examinationer på tre dagar har lämnat mig helt utslagen på soffan, men energin kryper väl tillbaka med lite vila skulle jag tro.
 
I tisdags mellan redovisning, arbetsintervju och seminarium drog jag, Klara och Annika till Condeco för en plugglunch. Jaharå, vad trevligt! Vilken tur för mig att jag får plugga med dem.
 
 
I övrigt har väldigt många timmar lagts ner på att sammanställa denna lilla grafiska manual som jag och min andra pluggrupp hämtade från tryckeriet och redovisade igår. Svinkul projekt verkligen, men jag är så lättad att kursen nu är över och att studietakten går från 125% till 75%. Pjuh.
 
Jag drömde mardrömmar om grafiska manualer i natt, men nu ska jag försöka att bara andas i helgen. Fredagsmysa med Linnéa, ta en sväng på stan. Träna lite om min onda hals slutar plåga mig. Fånga någon liten solstråle. Läsa bok. Blogga! Fett pepp på det. Är en så mycket härligare person när jag inte är stressad.

16 kommentarer

Lägg till din →

Å vissa perioder är bara såå tufffa. Men så härligt det är när det är gjort och man kan andas ut =) Bra jobbat!!

Hahaha! Know the feeling! Vet hur jag har vaknat av drömmar där jag försökt räkna ut konfidensialintervallet mellan mina och Harry Potters vänner, hahaha! Men sååå skönt att dom grejerna är klara nu! Heja dig vännen och hoppas du får en underbar helg <3

Himla bra jobbat, Ellen! Var stolt över dig själv.
Hoppas att du fick en skön helg med mycket fint – det var du värd!

Svar: Tack för kommentaren. Det känns alltid fint att veta att någon kan relatera till mina ord.

Tack, det gläder mig att du uppskattar min blogg.

Kram

Lämna ett svar