Mitten av mars

 
Kalendern är fullbokad. Tiden går fort men varje timme känns som en evighet sedan. Jag deltar i en undersökning till någons c-uppsats, dricker snabb kaffe med vän jag inte sett på 3 år, ritar rutor i Photoshop med gulliga kursare, knåpar ihop en grafisk manual av bara farten, går på inställd lunchföreläsning, springer upp och ner mellan lägenheten och tvättstugan. Hänger på min soffa med Linnéa. Bland annat. Observerar att torr asfalt tar över marken igen.
 
Veckan som kommer är en mördarvecka i skolan. Manualen ska sammanställas, motiveras och skickas till tryckeri samt redovisas för ett gäng utbytesstudenter. Våra rutor i Photoshop ska också presenteras, och ovanpå det ska jag preppa och genomföra ett seminarium i juridik samt lämna in en individuell praktisk uppgift. Någon föreläsning ska också in, liksom en och annan arbetsintervju. Men hörni, allt är under kontroll ändå. Jag är under kontroll. Och jag vill skriva spaltmeter om det, men som ni kanske anar finns inte tid just nu. Vi hörs till nästa helg, skulle jag tro. Glad ny vecka osv.

6 kommentarer

Lägg till din →

go o gla kexchokla så vi alltid ha ha ja förlåt men kanske hjälper
lycka till med allt denna vecka o kika in så vi ser hur det gått sen kram kram

Lämna ett svar