Om vårdjournaler och självmedvetenhet

 
9, 10, 11. Helgen passerar med sysslingbesök, Mello-häng, kattklapp, tung kropp, snöslask. Jag smyger från förfesten och går hem istället för ut. Linnéa lagar mat åt oss övriga. Vi gråter när Benjamin vinner för vi har känslorna utanpå. Min syssling lånar ut favoritböcker och vi pratar om hur svårt det kan vara att förhålla sig till sig själv.
 
Det är måndag igen och jag pendlar mellan lugn och panik när jag tänker på skola, deadlines, jobb. Landar ändå mest i det förstnämnda när jag med två kursare kommer halvvägs genom grupparbetet efter att ha diskuterat vårdjournaler och föreläsare med frisyr från 2001 i några timmar först. Glad för dem. Mina vänner alltså, även om vårdjournaler och föreläsare också fyller sin funktion.
 
Fågelkvittret tränger in genom hörlurarna. Jag har tagit mig igenom sex ljudböcker på knappa två veckor. Vill tipsa här men måste prioritera annat, kanske en annan gång. Tänker på hur mycket jag alltid dealar med mig själv. Stå emot. Håll ut. Låt bli. Kämpa mer. Men i vissa perioder blir man mer påtagligt självmedveten, så är det väl bara. Man måste utsätta sig. Jag tror det blir bra.

12 kommentarer

Lägg till din →

Här är det enbart panik just nu kring skolan. Blir väl lätt så när det närmar sig tenta.
Sv: Det är bara komma! Vi bokar in något så ser jag till att ha bullar!

alltså jag orkar inte ens hur bra du skriver, blir helt stum av de typ..vill alltid svara med en kommentar men blir typ helt stum

Tack för alla härliga inlägg som du delar med dig av! Jag tycker verkligen om att läsa din blogg!

(Sent) Svar: Tack för dina ord.

Kram

Lämna ett svar